شرایط کرونا در نهاوند نسبت به ۷ماه گذشته بحرانی تر است

دبیرقرارگاه زیستی شهرستان و فرمانده سپاه ناحیه گفت:شرایط کرونا نسبت به ۷ماه گذشته در نهاوند بحرانی تر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، در دومین نشست اضطراری ستادپیشگیری کرونا که با حضور دستگاه های اجرایی و اعضای ستاد مقابله با کرونا در سالن شهدای فرمانداری نهاوند برگزار شد سرهنگ علی مختاری دبیرقرارگاه زیستی شهرستان و فرمانده سپاه ناحیه گفت: ۲بیمارستان شهید قدوسی و علیمرادیان نهاوند تا مرز ۸۰نفر بستری پیش رفت و از ابتدای تاسیس این دو بیمارستان شرایطی بحرانی تر و بی سابقه مانند این روزها نداشتیم و این به خاطر تعطیلات وهفته های شلوغی بود که در شهرستان داشتیم.

او افزود: فقط و فقط برای مردم باید فرهنگ سازی کنیم و خانوادها باید از بستگان خود بخواهد در این ایام اصلا به شهرستان سفر نکنند زیرا بزرگترین ناقل این ویروس مسافران هستند و کسانی که ماسک نمی زنند و ضرر آن متوجه بیشتر مردم می شود.

مختاری بیان کرد: شکل گیری ۷کمیته با تصمیم فرماندار قدرت اجرایی را تقویت می کند و اتحادیه ها باید پای کار بیایند و مدیریت می کنند فعلا شرایط قرمز است فرهنگسازی در رعایت دستورالعمل ها و استفاده از ماسک مهم است  متاسفانه اغلب جوان ها از زدن ماسک سر باز میزنند که امیدواریم از در منزل به استفاده از ماسک اقدام کنند.

در این جلسه مراد ناصری فرماندار نهاوند گفت : شاید نسبت به شهرها و استان های همجوار اوضاع در نهاوند کمی بهتر شده باشد اما در کل وضعیت همچنان قرمز است و همه ما باید بیشتر تلاش و رعایت کنیم.

او بیان کرد: شرایط در نهاوند حساس است و با توجه به همجواری با چندین استان به دلیل ضرورت های تردد بین این شهر و استان ها در محاصره قرار داریم در موج سوم و شدید کرونا باید مدل رفتاری و مدیریتی خاصی اجرا کنیم بر همین اساس ۷کمیته تشکیل داده ایم تا تخصصی تر موارد را رصد و پیگیری کنیم و حالا به همکاری و تعامل مردم و مسولیت پذیری ما بستگی دارد تا اوضاع به سفید بازگردد و کرونا و وضعیت بحرانی آن از زندگی مردم سایه بردارد.

ناصری در ادامه به شرایط بازار هم اشاره و تصریح کرد:  شاید نتوانیم گرانی را که یک موضوع کلی است مدیریت کنیم اما گران فروشی را می توانیم و باید مدیریت کنیم یا می توانیم یا اعلام میکنیم که نمی توانیم و کنار میکشیم.

او افزود: باید در شرایط کرونایی این فرهنگ را در مراسم ختم و عروسی اصلاح کنیم که برخی میگویند سال هاست بر عهده دیگران حق داریم یا حق دارند بایدجشن عروسی بگیریم این که نشد دلیل و استدلال برای توجیه یک کار خطرناک پذیرفته نیست به همین منظور دهیاران و شورا باید در روستاها هماهنگ باشند و پیش از برگزاری  جشن ها ، دورهمی و مراسم ختم،  در اتفاق نیفتادن آن اقدام عاجل و مدیریت کنند.

ناصری گفت: تاکسیرانی و آرامستان ها باید مدیریت و نظارت بیشتری برای حضور کم افراد در مراسم خاکسپاری افراد فوت شده انجام دهد

او اظهار داشت: از اعلام هرنوع آگهی فوت و تحت هیچ شرایطی در فضای مجازی جهت اطلاع رسانی جلوگیری شود حتی اگر مراسم هم نداشته باشند اما مردم به محض اطلاع از فوتی قطعا مراجعه کننده خواهد داشت و موجب تجمع در باغ بهشت می شود .

فرماندار نهاوند گفت: کادر درمان در شرایط دشواری به سر می برند و در مدت ۸ماه با از خود گذشتگی از راحتی در زندگی خود گذشته اند  بنابراین همه مردم باید برای کمک به بخش بهداشت و درمان با رعایت بهداشت همکاری کنند .

او با تاکید برضرورت نظارت وبازرسی از  نانوایی ها ، رستوران و تالارها ، اماکن ورزشی ،کلوپ ها و میدان تره بارافزود:  همه این مراکز باید شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند.

فرماندار نهاوند افزود: همچنین کمیته آگاهی و فرهنگسازی بامشارکت ائمه جماعات و روحانیون تشکیل شود و رسانه ها این مدت مارا همراهی کنند و توجه و وقت بیشتری برای همراهی ستاد کرونا داشته باشند.

انتهای پیام/س
گزارش از علی سهرابی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.