طرز تهیه‌ی کیک ماست و لیمو خوش عطر و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک ماست و لیمو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این کیک ماست لیمو کمی تیز، طعم دار، مرطوب و کاملاً خوشمزه است. دستور تهیه ساده‌ای دارد و عطر و طعم لیمو بسیار دل چسبی دارد. اگر عاشق لیمو و دسر لیمویی هستید، این کیک باورنکردنی را دوست خواهید داشت. تهیه این کیک لیمو بسیار ساده است. به سادگی تمام مواد خشک را با هم در یک کاسه ترکیب کنید، سپس مواد‌تر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید. مواد‌تر را درون مخلوط آرد بریزید و با استفاده از میکسر خوب مخلوط کنید. برای آشنایی با طرز تهیه‌ کیک ماست و لیمو مقاله‌ی آشپزی ما را دنبال کنید.

مواد لازم:

۱ و ۱/۲ فنجان آرد چند منظوره
۲ قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
۱ فنجان ماست، من از ماست یونانی استفاده کردم
۱ فنجان شکر دانه درشت
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پوست لیمو
۱/۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱/۲ فنجان روغن نباتی


بیشتر بخوانید:

لعاب لیمویی:

۱/۳ فنجان شکر دانه درشت
۱/۳ فنجان آب لیمو تازه

دستور پخت:

گام اول: فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان را با کره یا روغن چرب کنید. خمیر کیک درست کنید: در کاسه‌ای با اندازه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، ماست، شکر، تخم مرغ، لیمو، وانیل و روغن نباتی را با مخلوط کنید.

گام دوم: مواد‌تر را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید تا با استفاده از میکسر به خوبی ترکیب شوند. خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید و حدوداً ۵۰ دقیقه آنرا بپزید، یا تا زمانی که یک خلال دندان را در مرکز کیک قرار داده شود و تمیز بیرون آید.

گام سوم: ۱/۳ لیوان آب لیمو و ۱/۳ فنجان شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و حرارت دهید تا شکر حل شود و مخلوط شود. کنار بگذارید. وقتی کیک تمام شد، بگذارید ۱۰ دقیقه در قابلمه نان خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی قفسه بگذارید.

گام چهارم: در حالی که کیک هنوز گرم است، لعاب لیمو را روی کیک بریزید و بگذارید داخل آن خیس شود. بگذارید کیک قبل از سرو خنک شود. مقداری شکر پودر شده را روی قسمت بالا بپاشید یا با انواع توت‌ها سرو کنید.

 

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
یک دوم قاشق غذاخوری نمک هم درست نیست
Iran (Islamic Republic of)
ایرونی
۱۱:۲۶ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
ازچه لیمویی استفاده کنیم؟ ترش یا شیرین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۱ مهر ۱۳۹۹
چه لیمویی ترش یا شیرین بهتره دقیق تر توضیح دهید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۹
چه خبره دو قاشق بیکینگ پودر ؟ ۱قاشق چایخوری کافیه