آب شور کیفیت نان رامهرمز را پایین آورد

فرماندار رامهرمز گفت: آب رامهرمز به دلیل اینکه تصفیه نیست و شور است تاثیر منفی زیاد بر کیفیت نان گذاشت.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، آرش قنبری فرماندار رامهرمز با اشاره به کیفیت نان در این شهرستان گفت: عوامل گوناگونی بر افت کیفیت نان رامهرمز تاثیر گذاشته است آب رامهرمز، به دلیل اینکه تصفیه نیست و شور است تاثیر منفی زیاد بر کیفیت نان گذاشت.

او افزود:، ولی با این وجود، تمام نانوایی‌ها را مکلف کردیم که از آب شیرین استفاده کنند و آن دسته از نانوایی‌ها هم که دستگاه قدیمی داشتند ملزم کردیم که دستگاهایشان را عوض کنند و عوض کردند و ان شاءالله این قول را خواهیم داد که کیفیت پخت نان بهتر می‌شود.

شبکه آبرسانی شهرستان فرسوده شده است و روزانه در اکثر نقاط شهر با شکستگی‌های لوله‌های شبکه آبرسانی مواجه هستیم که تعویض خطوط لوله‌های آب از توانایی سازمان آبفا رامهرمز خارج است.

انتهای پیام/م

برچسب ها: کیفیت نان ، آب شرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.