طرز تهیه دسر آیس‌کافی با موز/ خوشمزه‌های خنکی که به‌سادگی آماده می‌شوند

آیس‌کافی نوشیدنی خوشمزه و خنکی است که برای روز‌های گرم تابستان انتخاب بسیار ایده‌آلی است. در عین حال اگر آن را با تکه‌های موز یخ‌زده درست کنید و در شکلات بغلطانید، می‌توانید دسری داشته باشید که هرگز طعم عالی آن را فراموش نخواهید کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آماده کردن آیس‌کافی شاید کار سختی به نظر نیاید و یک نوشیدنی معمولی باشد، اما اگر بخواهید آن را تبدیل به یک دسر عالی کنید، کافی است دستور تهیه آن را در ادامه بخوانید و ببینید.

مواد لازم:

۴ عدد موز

یک‌دوم قاشق چایخوری پودر نسکافه

یک‌دوم فنجان شیر

۸۵ گرم شکلات تلخ

یک‌دوم قاشق چایخوری روغن نارگیل (اختیاری)


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱- موز‌ها را قطعه‌قطعه کنید و به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید بماند.

۲- موز‌ها را از فریزر بردارید و در مخلوط‌کن بریزید. شیر و پودر نسکافه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۳- سپس آن را در ظرف مناسب بریزید و دوباره به مدت یکی دو ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

۴- ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و دسر را به قطعات ۲ در ۲ سانتی‌متر ببرید.

۵- شکلات تلخ را به همراه روغن نارگیل در مایکروفر قرار دهید تا نرم شود.

۶- قطعات دسر را در شکلات آب‌شده بغلطانید و در ظرف مناسب بچینید.

۷- پس از اتمام کار دوباره آن را در فریزر بگذارید تا شکلات‌ها سفت شوند.

۵ دقیقه قبل از مصرف آن‌ها را از فریزر دربیاورید و نوش جان کنید.

نکته: این دسر را می‌توانید برای ۳ ماه در فریزر نگه دارید.


منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار