سلیمانی خبر داد؛

واریز ۶۶۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت جهت مقابل با کرونا

رئیس بیمه مرکزی گفت: از سال ۹۸ تا کنون حدود ۶۶۰ میلیارد تومان جهت پوشش بیمه ویروس کرونا به وزارت بهداشت واریز کرده ایم.

خبر خوش به کسب و کار ها؛ بیمه حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیدهبه گزارش خبرنگار بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا سلیمانی مدیر عامل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مراسم رونمایی از توقف کسب و کار‌های ناشی از اپیدمی اظهار کرد: صنعت بیمه به دنبال آن است که ریسک های موجود در سطح جامعه را مدیریت کنند، در همین راستا فکری به حال ریسک های موجود در سطح کشور و جامعه می‌شود.

وی ادامه داد: در بحث درمان پایه و تکمیلی سازمان های بیمه در تلاش برای محصولات جدید هستند. از زمانی که ویروس کرونا وارد ایران شد، صنعت بیمه برنامه های بسیار خوبی را اجرا کرد. از اسفند سال ۹۸ تا ۱۲ فروردین سال ۹۹ بیمه های شخص ثالث بدون مراجعه حضوری، قابل دریافت بودند؛ تا حدی که ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان طی این چندماه به شرکت های بیمه واریز نشده و پس از مدت یاد شده بیمه نامه خود را پرداخت کردند.

سلیمانی ادامه داد: از سال ۹۸ تاکنون حدود ۶۶۰ میلیارد تومان جهت پوشش بیمه ویروس کرونا به وزارت بهداشت‌ واریز کرده ایم. همه افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان می‌توانند از این بیمه کرونایی استفاده کنند.

وی در پایان گفت: این نوع بیمه ها بسیار پیچیده هستند اما نمی توان از بودجه دولت استفاده کرد. همچنین باعث افتخار است که شرکت های بیمه ای در راستای کمک به آحاد جامعه از پول های کوچک و خرد استفاده کرده و کارهای بزرگ انجام می‌دهند.

در زمان اتفاق، بیمه نخرید!

 مدیر عامل بیمه مرکزی درجمع اصحاب رسانه اظهار کرد: در این طرح شرکت‌های بیمه در مقابل ۱ درصد حق بیمه پرداخت شده، صدبرابر تعهد پرداخت دارد. این حق بیمه فقط مخصوص کسب و کار‌هایی است که از قبل اقدام به خرید این بیمه نامه کردند. از زمانی که این واحد‌های آسیب دیده، شروع به خرید این بیمه نامه کنند بعد از ۱۵ روز فرانشیز فعال شده و تا ۶۰ روز خسارت پرداخت می‌شود. به عبارتی از زمانی که این واحد‌ها در دوره فرانشیز قرار دارند تا سر رسید مهلت پرداخت خسارت آن‌ها در مجموع ۷۵ روز طول می‌کشد.

وی ادامه داد: در دوره فرانشیز هیچ خسارتی به واحد‌های آسیب دیده پرداخت نمی‌شود. اما پس از آن به مدت ۶۰ روز خسارت پرداخت می‌شود.

سلیمانی ادامه داد: وضعیت کسب و کار‌هایی که بیشتر از ۶۰ روز با این مشکل مواجه باشند پیگیری خواهد شد. افراد نباید در زمان اتفاق بیمه بخرند بلکه باید قبل از آن اقدام به خرید این بیمه نامه کنند. این بیمه نامه شامل کسب و کار‌های کم درآمد و درحال رکود نمی‌شود.

واکسن بیمه ای اشتغال کسب و کار های ناشی از کرونا

مظلومی مدیر عامل بیمه تعاون در مراسم رونمایی ناشی از اپیدمی اظهار کرد: درحال حاضر بیمه حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از بیماری های همه گیر مخصوص بیماری کوید ۱۹ و سقف آن ۶۰ روز است. همچنین یکی از ریسک های اساسی در بیمه نامه ها و نیازمند حمایت دولت است.

وی ادامه داد: این طرح مشاغل کم ریسک، متوسط و پر ریسک را در بر می‌گیرد و پوشش آن از روزی ۵۰۰ هزار تومان تا روزی ۱۲ میلیون تومان است.
مظلومی ادامه داد: کافیست صاحبان مشاغل کسب و کارهای آسیب دیده به سایت drbime.com مراجعه کرده و با وارد کردن کد ملی و آدرس محل کار خود از ۱۴ طرح موجود برای ۳ گروه شغلی بهره ببرند.

این مقام مسئول گفت: این بیمه نامه برای هر دسته از مشتریان نرخ خاص و طرح های خاص در نظر گرفته است. اما کسب و کارهایی که امکان ارائه خدمات الکترونیکی به مشتریان دارند، تحت پوشش این بیمه نامه نیستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار