آموزش آشپزی؛ از رول هویج با ادویه زعتر آفریقایی تا شیرینی گل رز + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه دسر کاسترد زعفرانی

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه رولت مرغ

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه مَنتو مخروطی

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

ترفند شیرینی پزی/ جلوگیری از چسبنده شدن سطح کیک

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه کرپ پنیرى

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه آش دندونک

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه شیرینی گل رز

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه زعتر ادویه مخصوص آفریقا

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه سوپ تند مرغ به روش مکزیکی

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه رول هویج یک پیش غذای جدید و خوشمزه

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

فوت و فن تهیه چیزکیک یخچالی انبه بدون فر + طرز تهیه چیزکیک لیوانی

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه آسان دسر موس توت فرنگی به صورت قالبی یا تارت

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه کالباس خانگی لیوانی با طعم ساده و دودی

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

طرز تهیه ارده کنجد سنتی اعلا با دستگاه غذاساز در منزل

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

فوت و فن‌های پخت یک شله زرد خوشمزه

آموزش آشپزی؛ از دَمی پوست کدو و خورش صیفی جات تا آب گوشت بختیاری + تصاویر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار