طرز تهیه سالاد لایه ای کلاسیک

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سالاد لایه ای کلاسیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد لایه ای کلاسیک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ فنجان کینوا پخته شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۶ عدد تخم مرغ آب پز
بیکن یا ژامبون (اختیاری)
۶ فنجان کاهو خردشده ۱،
۱ پیاز قرمز کوچک ریزخردشده
۲ عدد گوجه فرنگی گیلاسی خردشده.
۱ لیوان نخود فرنگی
چند عددزیتون خرد شده
۱ عدد فلفل قرمزدلمه‌ای خردشده
۲ پیاز سبز ریز خرد شده

طرز تهیه: 

تمام مواد را به شکل دلخواه خرد می کنیم و با سلیقه خودمان داخل ظرف مناسب بصورت لایه ای می‌ریزیم.


بیشتر بخوانید


مواد سس:

۱ فنجان ماست یونانی ساده
۱ قاشق غذاخوری عسل خام (اختیاری)
۲ قاشق غذاخوری خردل
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱/۲ قاشق چایخوپودر سیر
۱/۲ قاشق غذاخوری اب لیمو ترش
۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
نمک و فلفل
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

طرز تهیه: 

تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم و زمان سرو روی سالاد می ریزیم.

منبع: khalaagh bashi

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار