آغاز به کار همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها در بحران کرونا

همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید ۱۹ از فردا ۲۱ تا ۲۳ مردادماه برگزار می‌شود.

به گزارش حوزه دانشگاهیگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید ۱۹ از فردا ۲۱ تا ۲۳ مردادماه به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و کارگروه آموزش عالی الکترونیکی وزارت علوم به صورت مجازی و با حضور صد‌ها تن از اساتید و دانشجویان و متخصصان و مدیران مرتبط برگزار می‌شود.

این همایش ملی با ارائه نزدیک به یک‌صد مقاله علمی در راستای تبادل تجربیات مراکز علمی همراه سه میزگرد تخصصی در حوزه‌های مرتبط با برنامه ریزی و اجرای آموزش‌های الکترونیکی مراکز علمی برگزار خواهد شد.

افتتاحیه این مراسم فردا سه شنبه ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح بر روی لینکی که روی وب سایت همایش قرار داده شده به صورت مجازی آغاز می‌گردد.

در مراسم افتتاحیه تعدادی از مسئولان وزارت علوم، دانشگاه‌ها و انجمن یادگیری الکترونیکی سخنرانی خواهند داشت.

در میز گرد اول که فردا سه شنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه برگزار می‌شود، نماینده ویژه رئیس جمهور در توسعه دولت الکترونیکی، مدیران وزارت ارتباطات و مسئولان فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها حضور خواهند داشت و به بحث زیرساخت‌های فنی، چالش‌ها و چشم. انداز‌های مرتبط آینده پرداخته می‌شود.

در میزگرد روز دوم که چهارشنبه از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰ صبح برگزار می‌گردد محوریت بحث با توسعه کیفی، یادگیری عمیق، و ارزشیابی دوره.‌های آموزش الکترونیکی است. این میزگرد با حضور معاون آموزشی وزارت علوم چند تن از معاونان آموزشی دانشگاهی کشور و تعدادی از متخصصان دیگر برگزار می‌گردد.

در میزگرد سوم که روز پنجشنبه از ۸ و نیم تا ۱۰:۳۰ صبح برگزار می‌گردد، محور میزگرد تبادل نظر در زمینه مباحث فناورانه در اجرای آموزش‌های الکترونیکی جهت برنامه ریزی‌های آتی مراکز علمی می‌باشد. در این میزگرد تعدادی از مدیران آموزش الکترونیکی دانشگاه‌های کشور و تعدادی از متخصصان بخش‌های خصوصی و دولتی حضور خواهند داشت.

ارائه مقالات همایش طی روز‌های روز‌های چهارشنبه ۲۲ و پنجشنبه ۲۳ مرداد ماه می‌باشد. در این همایش از میان حدود ۲۰۰ مقاله دریافتی تنها حدود ۱۰۰ مقاله به دلیل محدودیت‌ها و اولویت بندی پذیرفته‌شده که ۵ جلسه موازی در رساعت و طی سه مرحله در صبح و بعد از ظهر روز چهارشنبه و در صبح روز پنج شنبه ارائه می‌شوند.

حضور در این همایش رایگان می‌باشد و امکان حضور در جلسات از طریق لینک‌ها در آپارات و در محیط ادوبی کانکت روی وب سایت همایش به آدرس الکترونیکی http://elearningcovid۱۹.kntu.ac.ir/ قرار داده شده است. از همه علاقمندان و فعالان حوزه آموزش کشور و متخصصان و دانشجویان و مدیران مرتبط برای حضور در این همایش به صورت مجازی دعوت به عمل می‌آید.

امید است این همایش بتواند کمک بزرگی به تبادل تجربیات در راستای برنامه ریزی هرچه بهتر برای آینده پیش رو باشد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت علوم ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.