طرز تهیه چیز کیک زردآلو

در گزارش زیر طرز تهیه چیز کیک زردآلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیز کیک زردآلو یکی از انواع دسر‌های محبوب و خوشمزه است که عصر تابستانی شما را خاص و خوشرنگ می‌کند.چیز کیک زردآلو، این دسر خاص و خوشمزه طعم عالی را به همراه پنیر خامه‌ای ایجاد می‌کند و نهایت لذت را به ارمغان خواهد داشت.

 


مواد لازم

آرد: ۳۰۰ گرم
زردآلو: ۱۰ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۲۵۰ گرم
شکر: یک و نیم پیمانه
آرد سمولینا: ۲۰ گرم
پنیر خامه ای: ۵۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
بادام خرد شده: به میزان لازم

مراحل پخت

مواد آرد، کره، نصف شکر و بیکینگ پودر را در داخل غذاساز بریزید و کامل با دور متوسط مخلوط کنید.

سپس ۱ عدد تخم مرغ را به مواد اضافه و دوباره با غذاساز مخلوط کنید.

حالا خمیر تهیه شده را از دستگاه خارج و در ظرفی بریزید.

یک سوم این خمیر را در داخل نایلون ریخته و در فریزر بگذارید.

باقی مواد را نیز در نایلون دیگری ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.

زردآلو‌ها را از وسط نصف و هسته آن را درآورید و آن را آماده کنید.

حالا در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها، پنیر خامه ای، آرد سمولینا، وانیل و باقی شکر را ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.

بر روی یک تخته کمی آرد بریزید و خمیر گذاشته شده را از یخچال خارج کرده و بر روی آرد بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید.

حالا خمیر آماده شده را در قالب کمربندی ۲۳ سانتی بگذارید و کف و دیواره قالب را با خمیر بپوشانید.

دوباره قالب خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

سپس قالب را از یخچال درآورده و روی آن را با موادی که با وانیل و پنیر خامه‌ای درست کردید، بپوشانید.

سپس زردآلو‌ها را بر روی مواد قرار دهید.

خمیری که در فریزر گذاشتید را خارج کرده و خرد کنید و این خمیر را نیز به همراه بادام خرد شده بر روی مواد کیک بریزید و پخش کنید.

خمیری که به دیواره‌های قالب چسبیده است را برگردانید و به روی خمیر بچسبانید.

حالا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کیک را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید.

پس از پخت چیز کیک زردآلو آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار