تاثیر پلی فنول‌های گیاهی بر سلامت بدن

پلی فنول‌های گیاهی باعث کاهش ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها می‌شوند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فاطمه نوری پور کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با اشاره به نقش پلی فنول‌های گیاهی بر سلامت بدن، اظهار کرد: پلی فنول‌های گیاهی ترکیباتی طبیعی هستند که بیشتر در میوه‌هایی مانند انگور، توت، پرتقال، آلو، گیلاس، سیب، سبزی ها، مغز‌ها مانند فندق، بادام و گردو، دانه ها، سبزی‌های ریشه ای، پوست و برگ گیاهان، گیاهان دارویی و معطر، غلات کامل (سبوس دار)، شکلات تلخ، چای و قهوه وجود دارند.

او ادامه داد: پلی فنول‌ها باعث کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، بیماری‌های تخریب کننده نورون مانند آلزایمر، سرطان و پوکی استخوان می‌شوند یا سرعت پیشرفت این بیماری‌ها را کند می‌کنند.

فاطمه نوری پور افزود: بخش زیادی از فعالیت زیستی پلی فنول‌ها به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی آن‌ها است.

او با بیان اینکه پلی فنول‌های گیاهی دارای خواص ضدالتهابی، ضدآلرژی و ضدانعقادی نیز هستند، اضافه کرد: این ترکیبات با تاثیر بر تکثیر گلبول‌های سفید خون و سایر فاکتور‌هایی که بر سیستم ایمنی نقش دارند، باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

تاثیر پلی فنول‌های گیاهی بر سلامت بدن

روغن زیتون، از منابع غنی پلی فنول‌ها

کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه یکی از منابع غنی پلی فنول‌ها روغن زیتون است، تصریح کرد: پلی فنول‌های موجود در روغن زیتون دارای خواص ضد سرطان، ضد بیماری‌های قلبی عروقی و ضد التهابی است.

فاطمه نوری پور گفت: بنابراین افزایش مصرف روغن زیتون بکر به افرادی که از این روغن در رژیم غذایی خود استفاده نمی‌کنند، توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار