ترمز صعود قیمت گوشت سفید کشیده شد

رئیس اتحادیه گوشت سفیداستان اصفهان از ساماندهی توزیع گوشت سفید به واحد های صنفی استان اصفهان خبرداد.

محمد علی فروغی رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اصفهان،   اظهارداشت: چندماهی شاهد  نابسامانی و پرش غیر منطقی قیمت ها در بازار گوشت سفید استان اصفهان بودیم که با توجه به ورود برخی از دستگاه های اجرایی استان برای حل این موضوع و ساماندهی توزیع گوشت سفید به خصوص مرغ ، به واحد های صنفی ،در حال حاضر هیچ  افزایش قیمتی در این بازار وجود ندارد.
 

بیشتر بخوانید

 
او افزود: در شرایط فعلی قیمت هر کیلو مرغ زنده ۱۲ هزار تومان و هرکیلو مرغ گَرم ۱۸ الی ۱۸ و ۷۰۰ هزار تومان در واحد‌های صنفی به فروش می‌رسد و توقف قیمت‌ها در بازار طی ماه‌های آینده همچنان وجود خواهد داشت.


فروغی با تاکید بر اینکه علت اصلی نوسان قیمت مرغ در بازار استان افزایش قیمت ارز است گفت: قیمت مرغ در بازار استان روند کاهشی نخواهد داشت، اما در تلاش هستیم تا از صعود دوباره قیمت‌ها در این بازار جلوگیری کنیم.

او یادآور شد: بخش زیادی از گوشت سفید بازار استان به خصوص مرغ از کشور‌هایی همچون بزریل وارد و تامین می‌شود.

فروغی اضافه کرد: در استان اصفهان بیش از هزار و ۳۰۰ واحد صنفی بازار گوشت سفید وجود دارد که کاهش قدرت خرید مردم تعطیلی، رکود و کاهش درامد زایی بسیاری از این واحد هارا رقم زده است.

او گفت:بخش زیادی از مشکلات بازارگوشت سفید استان اصفهان میدان دادن به دلالان و سود جویان است.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.