ترشک آلبالو ترش و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ترشک آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب با طرز تهیه ترشک آلبالو آشنا می‌شویم. همانطور که می‌دانیم ترشک مزه ملس داشته و در آن هم شکر و هم نمک وجود دارد. خیلی از افراد بخصوص کودکان و جوانان طرفدار این خوراکی خوشمزه هستند.


مواد لازم

آلبالو: ۲ کیلوگرم
آب: یک و نیم لیتر
نمک: ۵۰ گرم
جوهر لیمو: ۳۵۰ گرم
شیره نبات: یک دوم لیتر

مراحل پخت

ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس جوهر لیمو و نمک را داخل آب بریزید.

پس از حل شدن نمک و جوهر لیمو، شیره نبات را اضافه کنید.

در مرحله بعد آلبالو‌ها را اضافه کنید.

اجازه دهید مواد خوب بجوشند و غلظت پیدا کنند.

پس از غلیظ شدن ترشک شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند.

پس از سرد شدن ترشک آنرا داخل یک ظرف دربسته مناسب نگهداری کنید.


بیشتر بخوانید

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار