رئیس کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت مطرح کرد؛

احتمال تغییر زمان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها

حق دوست گفت: قرار است مدارس و دانشگاه‌ها ۱۵ شهریور بازگشایی شوند اما متناسب با شرایط، ممکن است تصمیم‌گیری تغییر کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  علی اکبر حق دوست، رئیس کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت و معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اظهار کرد: قرار است بر اساس مستندات موجود مدارس و دانشگاه‌ها ۱۵ شهریور بازگشایی شوند، اما بسته به شرایط، ممکن است تصمیم گیری تغییر کند.

او افزود: اگر نگرانی ما برای زمستان بیشتر شود، ممکن است زمان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها جلوتر بیفتد و اگر شرایط تابستان نامساعد شود ممکن است بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها عقب‌تر بیفتد.

حق دوست گفت: در اکثر استان‌ها حداقل یک شهر یا شهرستان قرمز بودند، اما خوشبختانه به یک ثبات نسبی رسیده ایم. اگر رعایت بهداشت و پروتکل‌ها و ماسک زدن به همین شکل ادامه پیدا کند از هفته آینده شاهد کاهش بار بیماری و علائم آن خواهیم بود.


بیشتر بخوانید


رئیس کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت تصریح کرد: درباره سایر امتحانات ما شرایط را رصد می‌کنیم و با توجه به وضعیت درباره برگزاری آزمون‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم، چراکه بیماری دچار تغییر می‌شود و اینکه اکنون برای آزمون‌های دو ماه آینده بخواهیم برنامه‌ریزی و اظهارنظر کنیم درست نیست. به دانشجویان قول می‌دهیم که سلامت آن‌ها در اولویت باشد.

او با بیان اینکه آموزش گروه‌های پزشکی در اولویت قرار دارند، گفت: توقف آموزش نیرو‌های علوم پزشکی به معنای آن است که نیروی مورد نیاز حوزه بهداشت و درمان تأمین نمی‌شود. ما با تعاملات نزدیکی که با این معاونت‌ها داریم سعی می‌کنیم نیاز‌های نیرو‌های انسانی این دو حوزه را تأمین کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: با توجه به چارچوب‌های قانونی و از طرفی حفظ کیفیت آموزش به ویژه دستیاران پزشکی که سال‌ها پس از پذیرش در آزمون به عنوان متخصص ارائه خدمت می‌دهند، کاهش کیفیت در آموزش می‌تواند اثرات منفی داشته باشد.

احتمال تعویق آزمون برد تخصصی به منظور کاهش  استرس دستیاران پزشکی

حق دوست افزود: براین اساس احتمال دارد که آزمون برد تخصصی به تعویق بیفتد تا استرس دستیاران پزشکی کاهش پیدا کند و اگر معاونت درمان بخواهد از این دستیاران به عنوان متخصص استفاده کند، این عزیزان می‌توانند بدون استرس آزمون، به فعالیت مشغول باشند.

رئیس کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت بیان کرد: استراتژی وزارت بهداشت و علوم این است که آموزش مجازی و حضوری به صورت تلفیقی برای ترم بعد به دانشگاه‌ها دنبال شود؛ همچنین بخش عمده‌ای از دانشجویان جدیدالورود در بهمن ماه پذیرش شوند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: افزون بر این دانشجویان ترم آخر در برخی رشته‌ها زودتر فارغ‌التحصیل شوند تا دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها خلوت‌تر شوند. در صورتی که شیوع کرونا کمرنگ‌تر شود، آموزش حضوری پررنگ‌تر خواهد شد. باید توجه داشت که در سال‌های گذشته یک، سوم دانشجویان جدیدالورود در ترم بهمن پذیرش می‌شدند، اما امسال سهم عمده‌ای از دانشجویان پذیرش خواهند شد.

 حق دوست یادآوری کرد: برخی از امتحانات، کلیدی هستند و قابل تغییر نیستند. نمونه‌های آن کنکور در ایران و برخی آزمون‌های علوم پزشکی هستند. این امتحانات بسیار حساس بوده و به صورت ملی است و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی طبق زمان بندی انجام شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سپهر
۱۷:۳۰ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
ما اون موقع که کمبود معلم داشیم و معلمای خیلی دلسوزی داشتیم منظورم معلمایی که دهه هشتاد به قبل حقوقشون اضافه نکردن الان تو این شرایط استخدام معلم و افزایش حقوق جای سوال داره
Iran (Islamic Republic of)
لیدی
۰۱:۲۱ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
این مسخره بازیا چیه مثل همیشه مدارس رو از اول مهر باز کنید
Iran (Islamic Republic of)
ترنم
۰۰:۲۴ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
چرا تشکیل بشه نمیشه یه سال کل سال تحصیلی عقب بیفته دوره سال قبل باشه چه اموزشی میشه انلاین بااولیا پارسال اموزش نصفه ،بدون معلم با مادر امسالم دوره جدید اونم با مادر فکر میکنید اموزش این بچه تو سالای اینده درست پیش بره.یه سال عقب انداختن نشانه عقب ماندگی نیست نشانه تدریس واموزش درست .یادگیری کامل هست
Germany
علی
۲۰:۴۸ ۳۱ تير ۱۳۹۹
بی کفایتی این افراد بی مسئولیت آموزش در کشور رو نابود کرده . برای کاهش هزینه دولت حاضر نیستند مدارس رو دایر کنند . ۱۵ روز امتحانات نهایی رو بدون هیچ فاصله گذاری برگزار کردند ! در ضمن باید بگم که آب و هوا هیچ تاثیری در روند شیوع کرونا نداره !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۳۰ تير ۱۳۹۹
چه خوب که بقیه امتحانات کلیدی نیستن !!!!!!!!!!!!!!!