دستور پخت شیرینی چوروس با طعم دلپذیر

در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی چوروس آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی شیرینی اسپانیایی چوروس را خدمت شما شرح دهیم. مواد لازم و شیوه طبخ این شیرینی بسیار شبیه به بامیه است از این رو افرادی که با طرز تهیه ی بامیه آشنایی کامل دارند، در طبخ شیرینی چوروس مشکلی نخواهند داشت. 

مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
شکر ۲/۵قاشق غذخوری
نمک ۰/۵ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق
کره ۵۰ گرم
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر و دارچین برای آخر کار


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

ابتدا آب و کره و شکر و نمک را درقابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم می‌زنیم وقتی به جوش اومد ارد را اضافه کرده و سریع هم می‌زنیم تا به شکل یک گلوله دربیاد.

سپس بعد از خنک شدن یکی یکی تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و در قیف با سر ستاره‌ای ریخته و در روغن داغ سرخ می‌کنیم و سپس در شکر و دارچین می‌غلطانیم. با شکلات هم می‌توانید سرو کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۴ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
پس وانیل چی شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
عاااااااااالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
اینکه خمیر بامیه است
Iran (Islamic Republic of)
آتوساگلی
۱۸:۱۲ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
چ عالی و راحت و آسان و ساده باس خوشمزه هم باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
چوروس
آخرین اخبار