طرز تهیه کیک لقمه‌ای مثلثی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک لقمه‌ای مثلثی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک لقمه‌ای مثلثی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ
۱.۵ لیوان شکر
۱ استکان لیوان شیر (۱۰۰ گرم)
۱ استکان روغن مایع (۸۰ گزم)
دو لیوان آرد
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر ۱۰ گرمی یا ۲.۵ ق چ

برای سس شکلاتی
۲ لیوان شیر
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روی کیک
۱ لیوان پودر نارگیل
در صورت تمایل ۸۰ گرم شکلات تلخ


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

ابتدا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود. بعد شیر و روغن رو اضافه کنید ویک دقیقه دیگر هم بزنید بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کنید و به خوبی و به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود و مایه کیک را داخل قالب که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید یا کاغذ روغنی کف قالب بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه و حدود ۲۰ دقیقه با کنترل بپزید. (از خلال دندان برای تست پخت استفاده کنید)

اگه خواستید داخل تابه رژیمی کاغذ روغنی بذارید و مواد بریزید داخلش و واشر تابه رو در بیارید روی شعله پخش کن حرارت متوسط

برای سس کیک همه مواد سس را در یک تابه کوچک بریزید و آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید و روی گاز بزارید و تا زمانی که جوش بیاید مداوم هم بزنید. وقتی جوش آمد زیر گاز را خاموش کنید (در این مرحله میتونید ۸۰ گرم شکلات در سس بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سس یکدست شود)

سپس بزارید سس سرد شود و به دمای اتاق برسد
کیک پخته شده را از فر خارج کنید و بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را به صورت مربع و بعد مربع‌ها را از وسط برش زده تا به شکل مثلث شود  برش بزنید؛ و سپس با سس آغشنه کنید و بلافاصله در پودر نارگیل که در یک بشقاب ریخته اید.

منبع:  be vaght ashpazi

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار