طرز تهیه پای پپرونی با پنیر خامه‌ای

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پای پپرونی با پنیر خامه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پای پپرونی با پنیر خامه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم پای

۳ فنجان چای خوری آرد گندم
۱ فنجان چای خوری مارگارین
۱ زرده تخم مرغ
نمک به میزان لازم
۱/۲ فنجان چای خوری آب یخ
۱ عدد زرده تخم مرغ برای رومال

*فنجان چای خوری حدود ۱۵۰ میلی لیتر است

مواد داخلی:

۴ برش سوسیس پپرونی
۱ پیاز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی فیله شده و خرد شده
فلفل سیاه و جعفری خرد شده برای مزه دار شدن
۱ پیمانه پنیر خامه‌ای
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

برای خمیر، در یک کاسه، آرد، مارگارین، زرده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید.

آب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر همگن تشکیل شود که از دستان جدا شود.

خمیر را در کیسه فریزر بسته بندی کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای مواد میانی، در یک ماهیتابه، سوسیس را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید.

پیاز، سیر، گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با نمک و فلفل، جعفری مزه دار کنید سپس پنیر خامه‌ای را مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.

با یکی از خمیر‌ها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.

روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

منبع: rangiiin kaman

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار