با خوردنی‌هایی ساده در چله تابستان هم تب نکنید!

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: میوه‌‌های نارنجی و قرمز رنگ از گرمازدگی پیشگیری می‌کند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با بیان این که گرمازدگی یکی از موارد بسیار شایع تابستان است و حالتی است که سیستم مرکزی کنترل دمای بدن، قدرت تنظیم دما را از دست می‌دهد و عوارض خطرناکی دارد، گفت: خاک‌شیر به دلیل جذب آب، میوه های قرمز، نارنجی و منابع ویتامین C, آناناس، هندوانه، موز، انبه، هویج، کاهو، مرکبات و میوه های آب‌دار برای جلوگیری از گرمازدگی مفید است.

دبیر انجمن تغذیه افزود: با مصرف مناسب مایعات، املاح و الکترولیت ها و داشتن تغذیه سالم می توانیم ضمن تقویت سیستم مرکزی کنترل دمای بدن، از افزایش دمای آن نیز جلوگیری کنیم.

احدی گفت: سدیم، پتاسیم و کلر، سه الکترولیت اصلی تنظیم فشارخون بدن هستند که باید تعادل داشته باشند.

او افزود: از صرف غذاهای فلفل‌دار، شور، نوشابه، مواد چرب و قندی غلیظ در فصل تابستان بپرهیزید.

انتهای پیام/ر.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.