معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور:

هزار و ۷۳۳ طرح نیمه کاره به بخش خصوصی واگذار می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در قزوین گفت: هزار و ۷۳۳ طرح نیمه کاره در استان‌ها امسال باید به بخش خصوصی واگذار شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در ستاد اقتصاد مقاومتی استان قزوین گفت: هزار و ۷۳۳ طرح نیمه کاره در استان‌ها از جمله ۳۰۱ طرح ملی امسال باید به بخش خصوصی واگذار شود.

دین پرست افزود: ۸۱ هزار طرح نیمه کاره د ر سطح کشور وجود دارد که ۶ هزار مورد آن ملی است و برای تکمیل آن‌ها براساس برآورد‌های سال گذشته ۸۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیازمند دارد.

او اضافه کرد: طرح‌ها یی که می‌توان تا پایان کار دولت تکمیل کرد، شناسایی شده که البته نیازمند ۲۶۰ هزار میلیارد اعتبار است.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور؛ ۸۳ طرح اولویت دار اقتصاد مقاومتی هم از سوی معاون اول رییس جمهوری ابلاغ شده است که استان‌ها باید برش استانی این طرح‌ها را پیگیری و اجرایی کنند.

دین پرست در ادامه به تعهد اشتغال استان‌ها که از سوی استانداری‌ها برای امسال اعلام شده است اشاره کرد و گفت: ایجاد ۹۵۵ هزار اشتغال در کشور تعهد شده که سهم استان قزوین ۱۸ هزار نفر اعلام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با اشاره به لزوم تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز و تاکیدات مقام معظم رهبری و رییس جمهوری، تاکید کرد: فهرست دستگاه‌هایی که در رابطه با پیشبرد و اجرای سامانه‌های مقابله با قاچاق تعلل و کوتاهی کرده اند تهیه و در اختیار معاونت اول رییس جمهوری قرار گرفته است و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

دین پرست گفت: نرخ بیکاری قزوین سال گذشته به ۹/۹ درصد رسید که رتبه ۱۱ کشور را به خود اختصاص داد.

دین پرست با بیان اینکه امسال از سوی وزرات کشور ۳۰ اولویت اقتصادی به استانداران اعلام شده است، گفت: توجه به این اولویت‌ها می‌تواند به حل مشکلات اقتصادی و توسعه بیشتر استان‌ها منجر شود.

او با اشاره به ارزیابی دقیق عملکرد فرمانداران به ویژه در زمینه رفع موانع تولید، گفت: امسال هم فرمانداران موفق و هم فرمانداران ناموفق را معرفی خواهیم کرد و تشویق و تنبیه را با یکدیگر در دستور کار قرار داده ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور همچنین با تاکید بر تلاش ویژه فرمانداران برای حل مسایل اقتصادی و کمک به احیای واحد‌های تولیدی، گفت: فرمانداران باید از پرداختن به مسایل حاشیه‌ای و سیاسی پرهیز کنند و اولویت خود را رسیدگی به مسایل اقتصادی و توسعه‌ای شهرستان خود قرار دهند.

دین پرست در ادامه با اشاره به واگذاری ۴۱ هزار هکتار زمین به سرمایه گذاران در شهرک‌های صنعتی کشور، گفت: باید فهرست سرمایه گذارانی که به تعهدات خود عمل نکرده اند تهیه و هرچه زودتر طرح‌های بلاتکلیف ساماندهی شود.

او خواستار معرفی پنج بدهکار عمده هر کدام از بانک‌های استان قزوین شد و گفت: باید در نشست‌هایی با حضور استاندار، مدیران بانکی، برای وصول بدهی‌ها برنامه ریزی و تعیین تکلیف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، خواستار تعیین و تکلیف زودتر پرونده‌های مالیاتی شد و گفت: این موضوع موجب بهبود رضایت بخش خصوصی و مردم از حاکمیت می‌شود.

دین پرست گفت: پارسال ۴۸۱ نشست این ستاد در کشور برگزار که ۳۷۸ جلسه آن معادل ۷۹ درصد با حضور استانداران برگزار شد که ۹ جلسه مربوط به استان قزوین بود.

او افزود: سال گذشته ۲ هزار و ۷۱۰ نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کشور برگزار شد که ۳۹ هزار مصوبه به همراه داشت و ۵۷ درصد از آن اجرا و باقی آن‌ها در دست پیگیری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با بیان اینکه در شرایط فعلی نباید اجازه دهیم حتی یک واحد تولیدی به دلیل بدهی به تملک بانک‌ها در بیاید، گفت: همه واحد‌های تولیدی تملک شده باید به چرخه تولید بازگردند.

دین پرست گفت: در همین زمینه و بر حسب دستور رییس جمهوری و رییس قوه قضاییه باید به بانک‌های استان قزوین مهلتی داده شود تا واحد‌های تملک شده به چرخه تولید بازگردند.

او با بیان اینکه بسیاری از محصولات و مواد اولیه مورد نیاز صنایع در داخل کشور تولید، اما بسیاری از آن‌ها از خارج وارد می‌شود، افزود: باید از واردات محصولات مشابه تولید داخلی جلوگیری کرد.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور؛ از همه استان‌ها خواسته شده است سه طرح اولویت دار اقتصادی خود را اعلام کنند تا به پیشبرد آن‌ها سرعت ببخشیم که استان قزوین این طرح‌ها را معرفی کرده است.

دین پرست با اشاره به ظرفیت‌های بالای قزوین در حوزه گردشگری و با انتقاد از پایین بودن سهم این بخش از دریافت تسهیلات بانکی ادامه داد: باید برای جذب و ماندگاری گردشگر در این استان تلاش کرد.

او گفت: با وجود پیشینه تاریخی بالای قزوین و جاذبه‌های گردشگری فراوان در آن، این استان دعوت کنندگی خاصی برای گردشگران ندارد و به همین دلیل به عنوان یک استان عبوری و گذری شناخته می‌شود که باید برای رفع این مشکل تدبیر کرد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار