کرونا؛ فرصتی برای جراحی اقتصادی کشور

رئیس کانون کارآفرینی استان فارس گفت: در حالی که شیوع بیماری کرونا تاثیرات منفی بر عرصه های تولید و اقتصاد مملکت گذاشته است اما بهترین فرصت برای انجام جراحی های بزرگ در بدنه اقتصاد کشور است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  علیرضا ظهیر امامی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا بهترین فرصت برای انجام جراحی های بزرگ در بدنه اقتصاد کشور است، گفت: قسمت عمده این جراحی ها مربوط به حذف و اصلاح قوانین است.

او افزود: تغییر کلیشه ها و افکار التقاطی غیراسلامی، مبارزه با فساد گسترده اداری، اقتصادی و سوء مدیریتها در اداره جامعه و اصلاح ساختار بازار مالی و پولی کشور هم دیگر بخش های این جراحی اقتصادی است.

رئیس کانون کارآفرینی فارس اظهار کرد: اصلاح قوانینی که متعلق به چند دهه قبل است و کارآئی جزئی دارد در زمان حال یک ضرورت است. این قوانین همزمان با شیوع کرونا و تغییر و تحولات عجیب و غریب در دنیا باید حذف شوند یا تغییر پیدا کنند. این خواسته صنعتگران و فعالین واقعی بخش خصوصی است.

او ادامه داد: مبارزه با فساد گسترده اداری و اقتصادی یک بخش مهم جراحی هایی است که در بدنه اقتصاد مملکت در ایام کرونا باید انجام شود. این مورد می بایست جدی تر از قبل ازشیوع کرونا دنبال شود، کسری بودجه دولت از طریق مصادره اموال مفسدان تامین خواهد شد.

این فعال صنعتی با اشاره به سوء مدیریتها در اداره جامعه، ابراز کرد: در زمان شیوع کرونا تغییر فرآیندهای تصمیم گیری و پاسخگو نمودن ادارات و مدیران و نحوه گزینش مدیران و شفافیت در رابطه با آمار و اطلاعاتی که دانستن آنها حق مردم است و... ضرورتی است گریزناپذیر. به عبارت بهتر مناسب ترین زمان برای اصلاح فرآیندها و قوانین و سایر مواردی که ذکر شد همین موقع است که کشور با بحران مواجه شده است و تنها راه خروج از بحران اصلاح فرآیندها و قوانین دست و پاگیر است.

شورای مرکزی کانون های کارآفرینی کشور با اشاره به اصلاح ساختار بازار مالی و پولی کشور،گفت: هر چند پیش از شیوع کرونا اقداماتی جهت برخورد با بنگاه داری بانک ها و عملکرد نادرست آنها بصورت روبنایی و سطحی انجام می شد اما هم اکنون وقت آن است که از یک طرف دست به اصلاحات عمیق ساختاری در بانک مرکزی و از طرف دیگر بانکها و موسسات مالی اعتباری زده شود.

این عضو شورای مرکزی کانونهای کارآفرینی کشور تاکید کرد : بطور یقین «جهش تولید» در سال شیوع کرونا دست یافتنی است به شرط محقق شدن این جراحی ها که البته مشروط به این است که دولتمردان همگی عزم مشترکی جهت توسعه بخش خصوصی واقعی کشور داشته باشند.

ظهیرامامی ادامه داد : دلگرم کردن فعالین واقعی بخش خصوصی باعث می شود بدون هیچ نیازی به سرمایه خارجی بتوانیم از این وضعیت که بزرگترین پتانسیل را برای ما بوجود آورده استفاده کنیم و شاهد شکوفایی اقتصادی کشور و شکوفایی اقتصاد کشور باشیم.

او معتقد است: نامگذاری امسال به نام «جهش تولید» از یک طرف و بحرانهای قبلی که اقتصاد کشور با آن روبرو بود بهترین فرصت را برای نظام و دولت بوجود آورده است. تا با انجام این جراحی ها جان تازه ای به بخش خصوصی واقعی کشور دمیده و به این ترتیب سرمایه گذاری مولد در اقتصاد کشور رونق گیرد.

ظهیر امامی در تعریف بخش خصوصی واقعی بیان کرد: وقتی از بخش خصوصی واقعی صحبت می کنیم منظورمان همان صنعتگران و معدنکارانی است که تمام هست و نیست خود را عاشقانه در راه تولید و اشتغال و کارآفرینی و استقلال اقتصادی کشور در طبق اخلاص گذاشته و به میدان آورده اند و در صف اول جنگ اقتصادی در حال نبرد و خدمتگزاری به اسلام و مسلمین هستند.

رئیس کانون کارآفرینی فارس تصریح کرد: برکسی پوشیده نیست در شرایط کنونی که دلالی و واسطه گریخرید و فروش سکه و ارز، سفته بازی ، خرید و فروش زمین و مسکن و مستغلات، قاچاق کالا وارز، و... سودآوری آنی و بسیار بالایی دارد.این فعالین واقعی بخش خصوصی هستند که سرمایه خود را در کارهای سالم تولیدی سرمایه گذاری می کنند و انگیزه های متعالی غیر از سودجویی شخصی دارند از همین رو است که می گوییم آنها غیراز صرف نظر کردن از سودهای هنگفت بی دردسر (لیکن حرام) به سودهای خیلی کمتر و درازمدت آنهم با تلاش و ریسک بیشتر(لیکن حلال) قناعت کرده اند.

ظهیرامامی گفت : فعالان بخش خصوصی واقعی می توانند هر غیرممکنی را ممکن کنند. به جرات می توان گفت که چنانچه پتانسیل نهفته در این قشر آزاد شود، هر هدف به ظاهر دست نیافتنی ،دست یافتنی می شود.

رئیس کانون کارآفرینی فارس گفت: تاریخ رویارویی ایرانیان با بحرانها دقیقا تایید کننده این موضوع است که ایرانیان هر وقت خواسته اند توانسته اند از بحرانها سربلند بیرون بیایند. شرایط کرونایی بوجود آمده بهترین فرصت را فراهم کرده تا برای نجات اقتصاد کشور این راهکارهای پیشنهادی به اجرا گذاشته شود. با اجرای این راهکارها هم می توان جراحی های لازم را در بدنه اقتصاد کشور (که مدتها قبل باید انجام می شده ولی نشده) انجام داد و هم به هدف تعیین شده سال توسط رهبر معظم انقلاب (جهش تولید) دست یافت.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.