رئیس پلیس راهور در ساری خبر داد؛

کسب رتبه برتر طرح همیاران پلیس در سازمان جهانی یونسکو

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: طرح همیاران پلیس که از سوی ایران اجرا شده، چند سال متوالی در یونسکو به عنوان طرح برگزیده و برتر مورد تقدیر قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور ناجا امروز پنجشنبه ۲۶ دی ماه در همایش بانوان فرهنگ یار ترافیک در ساری با بیان اینکه طرح همیاران پلیس از طرح‌های خوب اجرا شده از سوی ایران است که چندسال متوالی در سازمان جهانی یونسکو رتبه کسب کرده است گفت: کودکان در این طرح یاد می‌گیرند رعایت قوانین و مقررات بسیار لازم و واجب است و از طرح‌های خوب پلیس راهور به شمار می‌رود.

او افزود: اگر بتوانیم رفتار‌های صحیح رانندگی را نهادینه کنیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود و باید تلاش کنیم رفتار‌های صحیح اجتماعی را در فرزندان نهاینه کنیم.

سردار حسینی با عنوان اینکه طی دو تا سه دهه گذشته بیش از حد به آموزش اعتبار دادیم و از تربیت غافل شدیم، گفت: همه تلاش را کرده‌ایم تا فرزندان در بهترین رشته و دانشگاه قبول شوند و باید نگاه را عوض کنیم و تربیت مظلوم واقع شده را احیا کنیم.

او با اشاره به فراگیری حوزه ترافیک، خسارت‌های ناشی از این حوادث را قابل تأمل برشمرد و افزود: خسارت‌های حوادث ترافیکی معادل هفت درصد تولید ناخالص ملی کشور است و در واقع این خسارت‌ها، رشد تولید ناخالص ملی را از بین می‌برند.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان ایکه برای مدیریت ترافیک باید به مهندسی ترافیک، آموزش و اجرای مقررات توجه کنیم، گفت: فقط با اقدامات سلبی نمی‌توان به اهداف رسید بلکه کشور‌های موفق که به چشم انداز و استراتژی صفر در حوادث ترافیکی رسیده‌اند، در کنار اقدامات سلبی به حوزه ایجابی نیز توجه بهینه کرده‌اند.

هزینه تصادفات رانندگی تولید ناخالص داخلی را تحت‌الشعاع قرار داده‌است

رییس پلیس راه کشور آمار تصادفات رانندگی و هزینه‌های ناشی از تلفات و خسارات آن را در کشور وحشتناک توصیف کرد و گفت: بررسی‌ها و محاسبات نشان می‌دهد که این هزینه‌ها تولید ناخالص داخلی را تحت‌الشعاع قرار داده‌است.

سردار حسینی افزود: که تصادفات و حوادث رانندگی رشد تولید ناخالص ملی را از بین می‌برد و این محاسبات فقط لایه آشکار قضیه است و ضرر و زیان آن محاسبه می‌شود، در حالی که آثار پنهان حوادث رانندگی عمیق‌تر و دردناکتر است.

او با بیان این نکته که برای کاهش آسیب‌ها و خسارت تصادفات رانندگی آحاد مردم همکاری کنند، گفت: مدیریت ترافیک سلبی است که در اختیار ناجا است و در سه بخش مهندسی ترافیک، آموزش و اجرای مقررات فعالیت گسترده‌ای در حال انجام است.

سردار حسینی افزود: مدیریت ترافیکی در کشور‌های پیشرفته با چشم انداز استراتژی صفر یعنی تلفات ناشی از رانندگی را به صفر برسانند نشان می‌دهد که موفقیت آنان از راه‌های سلبی نیست بلکه اقدامات ایجابی نظیر فرهنگ سازی، اصلاح رفتار و اطلاع رسانی به درستی در جامعه ایجاد شده است.

رییس پلیس راه کشور استفاده از ظرفیت قوی بانوان جامعه در قالب طرح بانوان فرهنگ یار ترافیک را بسیار ضروری و مهم دانست و گفت: این که معلمان دارای گواهینامه رانندگی در این طرح بکارگیری می‌شوند، امری پسندیده و منطقی است.

او افزود: اگرچه رفتار رانندگی رفتار مستقل است، ولی نباید جزیره‌ای نگاه شود چراکه رانندگی در واقع رفتار اجتماعی است و این مقوله از طریق بانوان که قالب جمعیت کشور و نقش محوری در خانواده دارند بهتر به نتیجه می‌رسد.

سردار حسینی سه عامل عدم توجه به جلو، رعایت نکردن حق تقدم و عدم رعایت فاصله طولی مناسب را از عوامل مهم تصادفات در راه‌های کشور برشمرد و گفت: تسریع در روند هوشمندسازی راه‌ها و تجهیزات، آموزش و اطلاع رسانی از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از جمله برنامه‌های پیش بینی شده برای تحقق کاهش تصادفات جاده‌ای کشور است.

در این همایش حدود ۳۰۰نفر از بانوان مازندرانی دارای گواهینامه رانندگی که بیشتر آنان معلمان هستند به عنوان فرهنگ یار ترافیک شرکت کردند.


انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار