معرفی سه محصول کشاورزی استان در سازمان فائو

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سه محصول کشاورزی استان سیر، گردو و انگور در سازمان فائو او معرفی شدند.

معرفی سه محصول کشاورزی استان در سازمان فا اوبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، پرورش، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ما در تولید گردو دنبال تولید محصول بیشتر با سرشاخه کنی و یون زنی و در محصول انگور هم بعد ثبت جهانی به دنبال توسعه کشت انگور به شکل کشت داربستی و ایستاده هستیم.

او گفت: ۲۰ درصد از سیب زمینی کشور در استان همدان تولید می‌شود افزود: که امیدوار هستیم در سال جاری به بیش از ۴۲ تن برسد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: امسال هزار و۴۰۰ تن چقدر قند دوباره کشت شد که بعد از سیل ۳۰۰ تن چقدر قند در استان همدان تولید شد.

پرورش در استان برای به دنبال بومی سازی تولیدات محصولات گیاهی هستیم و گفت: ما جز ۴ استان پایلوت کشور در اجرای طرح امنیت غذایی هستیم که ارقام جدیدی مانند گندم و جو و حبوبات کشور در همدان و فامنین کشت می‌شود.

او گفت: ما با اتکا به ظرفیت محققان و تولیدکنندگان داخلی ۵ درصد از اراضی دیم که ۱۵ هزار هکتار است را داریم ۵۰ درصد اراضی دیم را برای این طرح به کار بگیریم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: در بخش باغبانی باغات موجود باغ فنی و با تولید بالای محصول و آبیاری قطره‌ای داشته باشیم.

او ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی را از دیگر برنامه های مهم سازمان جهاد کشاورزی دانست و گفت: ما محدودیت آب و خاک داریم 
او به اجرای کشت نشانی هم اشاره کرد و گفت: در این کشت چند مرحله آبیاری کمتر خواهیم داشت.

توسعه ۳۶ هکتار گلخانه های استان همدان برای محصولات پر آب بر

معاون بهبود تولیداتت گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تولیدات محصولات گیاهی پر آب در استان تا چهار سال آینده به کشت گلخانه ای تبدیل می شود.

پرورش  ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی را از دیگر برنامه های مهم سازمان جهاد کشاورزی دانست و گفت: ما محدودیت آب و خاک مواجه هستیم.

انتهای پیام/ا

برچسب ها: جهاد کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.