ایجاد ۴۰۰ هزار تن سردخانه فنی برای ذخیره سازی سیب زمینی در استان همدان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ایجاد ۳ واحد فرآوری سیب زمینی و ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن سیب زمینی در استان همدان خبر داد.

ایجاد ۴۰۰ هزار تن سردخانه فنی برای ذخیره سازی سیب زمینی در استان همدان
منصور رضوانی جلال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ،گفت: به منظور کاهش ضایعات سیب زمینی، افزایش درآمد کشاورزان و جلوگیری از هدر رفت تولیدات کشاورزی در استان همدان با ظرفیت سازی ۴۰۰ هزارتن سردخانه فنی سیب زمینی علاوه بر حفظ کیفیت، سالانه بیش از ۸۰ هزارتن از ضایعات سیب زمینی جلوگیری و بیش از ۱۶۰ میلیاردتومان درآمد اضافی عاید کشاورزان می‌شود.

او گفت: امسال پیگیری برای ساخت ۳ واحد فرآوری سیب زمینی را داشته ایم تا علاوه بر جذب بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول تولیدی کشاورزان ارزش افزوده چند برابری را داشته باشیم، بطوریکه ۲ کیلوگرم سیب زمینی تبدیل به یک کیلو فرنچ فرایز خواهد شد که قیمت فعلی آن ۱۸ هزارتومان است.

به عقیده برخی از کارشناسان آن بخش از محصول که در مراحل برداشت و پس از برداشت به هر دلیلی بلا استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی می‌شود. ضایعات موجب کاهش کمیت و کیفیت مواد غذایی می‌شود.

برخی دیگر بر این عقیده اند که ضایعات به مراحل پس از برداشت محصول مربوط می‌شود و آن بخش از محصول که در مراحل پس از برداشت به هر دلیلی بلااستفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی می‌شود.
انتهای پیام/ا


فراوری و ذخیره سازی سیب زمینی استان همدان

برچسب ها: سیب زمینی ، سردخانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.