یقینی مطرح کرد؛

تأثیر عفونت‌های لثه در بروز سکته‌های مغزی و سقط جنین/ خونریزی لثه را جدی بگیرید

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی گفت: ارتباط عفونت‌های لثه با سکته‌های مغزی و بسیاری از بیماری‌های دیگر کاملا ثابت شده است.

تأثیر عفونت‌های لثه در بروز سکته‌های مغزی و سقط جنین/ خونریزی لثه را جدی بگیریدبه گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جابر یقینی عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی ایران در ارتباط با چالش هایی که دندانپزشکان با آن مواجه هستند، اظهار کرد: برخی از تکنیک های درمانی جدیدی که طی سال های گذشته وارد عرصه دندانپزشکی شده است یک سری مشکلات و عوارضی نیز داشته است.

یقینی ادامه داد: هدف از ورود تکنیک های جدید تسهیل کار بوده اما مسائل، ریزه کاری ها و مشکلاتی که در ارتباط با این روش های درمانی جدید وجود دارد کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی ایران شاخه اصفهان خاطرنشان کرد: کنگره ها و سمینارهای دندانپزشکی فرصت مناسبی است تا بتوان با بهره گیری از دانش و تجربه بزرگان دندانپزشکی و تبادل اطلاعات و تجربه همکاران زمینه مناسبی را برای ارتقای ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه عفونت های لثه بعد از پوسیدگی دندان شایع ترین بیماری عفونی انسان است، گفت: عفونت های لثه در جامعه ای ما بسیار شایع بوده و به دلیل اینکه علائم حاد و اورژانسی برای بیمار ایجاد نمی کنند معمولا بیماران پیگیری های لازم را جهت درمان انجام نمی دهند.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی ایران شاخه اصفهان خاطر نشان کرد: اثر عفونت لثه فقط محدود به دهان و دندان ها نبوده و کمترین عارضه آن خونریزی، بوی بد دهان، لق شدن و از دست رفت دندان ها است.

یقینی با بیان اینکه کاملا اثبات شده است که عفونت های لثه می توانند زمینه ساز مشکلات جدی سیستمیک برای بیمار باشند، عنوان کرد: ارتباط عفونت های لثه با سکته های مغزی، بیماری‌های قلبی عروقی، سقط جنین، تولد نوزاد نارس و بسیاری از بیماری‌های دیگر همچون دیابت کاملا ثابت شده است اما متاسفانه آنقدر که لازم است ضرورت توجه به درمان بیماری‌های لثه در بین عوام و مردم حس نمی شود چراکه این بیماری‌ها معمولا با علائم حاد مثل درد همراه نیستند.

این متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ادامه داد: اغلب این بیماران زمانی برای درمان مراجعه می کنند که بسیار دیرشده و گاه نمی توان کار خاصی برای آنها انجام داد و یا نیاز به درمانی پیچیده تر وجود دارد.

وی تصریح کرد: بهترین روش برای درمان بیماری های لثه رعایت بهداشت دهان، مسواک زدن صحیح دندان ها، مراجعه منظم به دندانپزشک و کنترل بیماری در مراحل اولیه است در مراحل پیشرفته بیماری ممکن است به جراحی لثه نیاز باشد. واقعیت این است که گاهی با یک جرم گیری ساده و آموزش بهداشت خوب می توان از بسیاری از مشکلات جدی تر پیشگیری کرد.

زمان مراجعه به دندانپزشک براساس نیازهای افراد متفاوت است

یقینی در پاسخ به این سوال که هر چند وقت یک بار لازم است تا افراد به دندانپزشک مراجعه کنند، گفت: بر اساس نیازهای افراد متفاوت بوده اما توصیه ما مبنی براین بوده که افرادی که مشکلات خاصی ندارند و رنج پوسیدگی و عفونت لثه در انها در حد معمول است هر 6 ماه یکبار توسط دندانپزشک ویزیت شود اما در افرادی که رنج پوسیدگی بالاتر بوده و مشکلات جدی تری دارند این زمان کوتاه تر است.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی ایران شاخه اصفهان با اشاره به اینکه شیوع بیماری های لثه در جامعه ما حدود 60 تا 70 درصد است، گفت: البته تمامی افراد به شکل های پیشرفته بیماری مبتلا نیستند و این بیماری درجات متفاوتی داشته و در مراحل اولیه با یک خونریزی ساده شروع می‌شود و در مراحل پیشرفته تر می‌تواند سبب لق شدن و از دست رفتن دندان‌ها شود.

این متخصص جراحی لثه و ایمپلنت گفت: در ایجاد این بیماری تلفیقی از عوامل محیطی همچون جرم و بهداشت ضعیف در کنار عوامل ژنتیکی و ورارث نقش دارند که البته اگر عوامل محیطی کنترل شوند حجم عمده پیشرفت بیماری را می توانیم مهار کنیم.

گفتنی است؛ اولين کنگره دندان پزشکی نقش جهان از اول تا سوم شهريور ماه در هتل عباسی اصفهان برگزار می شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایلیا
۱۲:۴۰ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
به جای این اخطارها به داددل مردم بیچاره برسید این مردم بیچاره بیدی نیستند که به این بادها بلرزند عفونت ودرد که چیزی نیست سکته کنیم یا نکنیم یا چه میدونم هزار تا درد بی دوای دیگه جامعه پزشکی به جای انبار پول های ملت بیچاره ودادن اخطار یه ذره فقط یه بار فکر کنند اگر به جای این ملت بودند چه میکردن پزشکی شده تجارت حتی همین هم تبلیغی بیش نیست ملت اگه میتونستن کی دلش درد می خواد کی دلش مریضی می خواد؟
United States of America
سامان
۱۸:۵۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
بابا اين قشر ضعيف پول نون شب ندارن آخه با كدام پول برن دندانپزشكى نكنه با يارانه 45500 تومن كه فقط باهاش ميشه دو سه كيلو سيب، پياز، گوجه خريد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
برای بازار گرمی زده این حرفو .بیشتر دکترا به فکر پولن نه سکته مغزی مردم.
United States of America
ناشناس
۱۶:۱۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
با این هزینه های سنگین دندانپزشکی مردم ناچاراً با دندون درد و عفونت لثه کنار اومدن
Iran (Islamic Republic of)
یزدانی
۱۱:۲۵ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
هزینه های دندانپزشکی خیلی بالاست . واقعا مردم ندارن . به داد مردم برسین . حداقل کاری که هر دولتی میتونه انجام بده تامین سلامت عمومی جامعست . دندان درمان نشه خیلی از بیماری ها گریبانگیر انسان میشه ( بیماری قلبی ، گوارشی ، خونی و ... ) . با تامین سلامت عمومی هزینه های ثانویه حذف میشه ولی متاسفانه ایران و ایرانی مظلوم قرار گرفته اند .
با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ح
۱۰:۴۳ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
تا زمانی که نرخ ها توسط خود پزشکها تعیین می شود در همه رشته ها نه فقط دندانپزشکی (منظور نظام پزشکی که خود ذینفعند )تا به امروز هیچ کس حریف این قشر یکه تاز نشده ونخواهد شد مگر صاحب الزمان (عج)بعد از ظهور .
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۰۹:۴۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
با این هزینه های سنگین دندانپزشکی مردم ناچاراً با دندون درد و عفونت لثه کنار اومدن. یکیش خود من .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
واقعا همینطوره

در حالی که بهداشت دهان و دندان یکی از عوامل مهم در سلامت بدن و طول عمر انسانه اما متاسفانه همچنان در کشور عزیز ما به عنوان عمل زیبایی هزینه های دندان پزشکی سنگین بر مردم تحمیل میشه که معمولا طبقات متوسط به پایین توان پرداخت چنین هزینه هایی رو ندارن.