بندرعباس؛

سم زدایی با هندوانه

هیچ میوه‌ای مثل هندوانه شیرین در فصل تابستان نمی‌تواند عطش انسان را برطرف کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، هندوانه سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین های B6 ،B3 ،B2 ،B1 ،C و A  و کاروتنوئید و لیکوپن است.
 آنتی‌اکسیدان، باعث خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد می‌شود.  
 
رادیکال‌های آزاد، آسیب‌های جدی به بدن می‌زنند و می‌توانند باعث اکسیده شدن کلسترول و حتی گرفتگی رگ‌های خون و در نهایت به حمله قلبی و یا سکته مغزی منجر شوند. ویتامین C و بتاکاروتن موجود در هندوانه خطر بیماری‌های قلبی و همچنین خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و اسپاسم را کاهش می‌دهد.  
یک فنجان آب هندوانه می‌تواند علائم استئوارتریت و روماتوئید را از بین ببرد و مصرف مداوم آن به درمان این بیماری‌ها کمک کند.
 
 پژوهشگران زیادی، روی لیکوپن موجود در هندوانه، تحقیق کرده و اعتقاد دارند این ماده خاصیت ضدسرطانی دارد. در مقایسه با انواع مواد غذایی که تأثیر آنها روی حیوانات مورد مطالعه قرار می‌گیرد، تأثیر لیکوپن موجود در هندوانه، بارها و بارها بر روی انسان آزمایش و اثبات شده است که این ماده از رشد سلول‌های سرطانی، به‌خصوص سرطان سینه، پروستات، آندومتر، ریه و روده بزرگ جلوگیری می‌کند.
 
خوردن آب هندوانه، باکتری‌های کلیه و مثانه را دفع می‌کند. مغز سفید رنگی که میان پوست سبز هندوانه و گوشت قرمز رنگ آن قرار دارد، سرشار از مواد معادنی و کلروفیل است.  
هندوانه، بدن را از مواد زائد سمی پاک می‌کند و مواد معدنی آن به راحتی جذب بدن می‌شوند. آنتی‌اکسیدان موجود در آن با از بین بردن مواد سمی بدن، حملات آسم را کاهش می‌دهد و در بهبود این بیماری مؤثر است.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.