فعالیت مجدد نیروگاه برق تبریز در حال پیگیری است

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: رفع پلمپ و فعالیت مجدد نیروگاه برق تبریز از طریق گرفتن سهمیه گاز و گرفتن مجوز استفاده از مازوت در حال پیگیری است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد صادق پور مهدی روز چهارشنبه گفت: تصمیم قطع سهمیه گاز نیروگاه تبریز کشوری است و توسط وزارت نفت و نیرو اتخاذ شده است .
 
وی با اشاره به این که استفاده از مازوت باید محدود به ساعات خاصی از شبانه روز باشد، اظهار کرد: با توجه به این که عمده مازوت مورد استفاده در نیروگاه تبریز از پالایشگاه تبریز تأمین می‌شود، قطع مصرف مازوت این نیروگاه، موجب توقف تولید مازوت در پالایشگاه تبریز و در پی آن بیکاری عده‌ای از کارکنان این واحد پالایشی می‌شود .
 
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی هم با اشاره به این که تخصیص سهمیه گاز به نیروگاه حرارتی تبریز بر عهده وزارت نفت است و برنامه‌ریزی در این خصوص توسط دیسپاچینگ ملی متشکل از وزارت نیرو و نفت صورت می‌گیرد، گفت: درصدد گرفتن سهمیه گاز هستیم .
 
مجید پاشایی با اشاره به این که توقف فعالیت این نیروگاه می‌تواند در تامین برق شهر تبریز و تعدادی دیگر از شهرهای استان مشکل ایجاد کند، اظهار کرد: به دلیل فرا رسیدن فصل سرما و کاهش استفاده از وسایل سرمایشی، استفاده از برق کاهش یافته است و کسری تولید این نیروگاه از طریق شبکه سراسری تامین می‌شود.
 
مدیر روابط عمومی این شرکت هم با اعلام این که یکی از واحدهای نیروگاه تبریز به خاطر تعمیرات اساسی از 45 روز گذشته متوقف شده است و انجام تعمیرات سه ماه دیگر ادامه خواهد داشت، افزود: فعالیت واحد دوم به دلیل استفاده از مازوت متوقف شده است .
 
سرمست با بیان این که با حکم دادستانی خط لوله ورودی مازوت به نیروگاه پلمپ شده است، گفت: اگر استفاده از مازوت ممنوع است باید تولید این فراورده نفتی در پالایشگاه نیز متوقف شود.
 
قطع سهمیه گاز نیروگاه تبریز در حالی صورت گرفته است که بر اساس اعلام مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی مشکلی برای تامین گاز واحدهای صنعتی و نیروگاهی استان وجود ندارد .
 
فعالیت نیروگاه حرارتی تبریز از بیست و پنجم مهر ماه جاری به دلیل آلایندگی زیست محیطی و به دستور مرجع قضایی متوقف شده است.
 
نیروگاه گازی حرارتی تبریز در جنوب غربی شهر این کلانشهر در فاصله 16 کیلومتری جاده تبریز – آذرشهر واقع شده و دارای 2 واحد بخار و 2 واحد گازی می‌باشد .
 
دو واحد بخار نیروگاه تبریز با قدرت اسمی 368 مگاوات و قدرت تولیدی 350 مگاوات بوده و پیمانکار اصلی سازنده آن شرکت آلستوم فرانسه است.
 
واحد یک بخار این نیروگاه در سال 1365 و واحد دوم در سال 1368 راه اندازی شده است .
 
نیروگاه تبریز بخش عمده‌ای از برق کلان شهر تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان شرقی را تامین می‌کند.
 
منبع: ایرنا
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار