معاون فرهنگی واحد علوم و تحقيقات:

اهانت به ساحت مقدس پيامبر اعظم (ص) رفتار مشکوکی از سوی مدعیان آزادی اندیشه و بيان است

دانشفر گفت: رفتاری که از طریق شارلی ابدو به تمامی جهان مخابره شد رفتار مشکوکی است که به نظر می رسد توسط مدعیان آزادی اندیشه و بيان و گروه های پدید آورنده گروهک تروریستی داعش، اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات٬  دکتر کرم الله دانش فر٬ معاون فرهنگی و اجتماعی این واحد دانشگاهی، در گردهمایی بزرگ دانشگاهيان در محکوم نمودن اهانت به ساحت مقدس پيامبر اعظم (ص) در واحد علوم تحقيقات، گفت: هدف از برگزاری این گردهمایی اعتراض به رفتار خلاف شئونات فرهنگی٬ علمی٬ اخلاقی و انسانی قدرت های استکباری٬ دولت فرانسه٬ رژیم صهيونيستی٬ آمریکا و هواداران آن ها است. 

معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقيقات گفت: جای بسی تعجب است که در کشوری که مدعی آزادی بيان است، به بزرگترین شخصيت فرهنگی جهان اهانت می شود. 

وی افزود: دانشمندان غربی با وجود اینکه شخصيت گرامی  پيامبر (ص)را نخستین شخصيت تاثيرگذار جهان می دانند، مشکلاتی از این دست را به وجود می آورند، از طریق داعش در پی خدشه دار کردن این شخصيت هستند و در عين حال به اعتراضات ۵/۱ ميليارد مسلمان توجه نمی کنند. 

دکتر دانشفرد با اشاره به  نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی اظهار داشت: در این نامه ایشان فرموده اند که فریب کمپين بيهوده را نخورید چرا که آنها میخواهند دروغ های علم راترویج کنند٬ خودتان در رفتار و سيره پيامبر (ص) تفحص کنيد و بعد راه درست را انتخاب کنيد. 

وی به دادگاه صحرایی آمریکا پيرامون جنایات ویتنام اشاره کرد و گفت: برتراندانسل٬ با تشکیل دادگاه صحرایی برای جنایات جنگی آمریکا در ویتنام  و دعوت از صاحبان دم ، مجروحين و خبرنگاران از عموم افراد خواسته بود در صورتی که ادعایی مبنی بر جنایات آمریکا دارد٬ مدارک خود را نشان دهد. 

معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقيقات ادامه داد:  در آن دادگاه آمریکا محکوم شد ولی دولت فرانسه بدون محاکمه قصد اعدام قاضی این دادگاه را داشت. این عملکرد کشوری است که ادعای آزادی اندیشه و بيان دارد. 

دکتر دانشفرد در پایان خاطرنشان کرد: صلح در پناه آزادی اندیشه و بيان اتفاق میافتد. علی رغم اینکه  گروه های استکباری در طول تاریخ،  هر گاه توانستند نيش خود را به اسلام زده اند، مسلمانان همواره بيدار و متحد مانده اند. 

دکتر حشمت اله قنبری، عضو هیأت علمی این واحد دانشگاهی، در این گردهمایی با اشاره به شیوه های مختلف و رایج تهدید و جنگ مستقیم در اهانت به ادیان ،گفت: لازمه مواجهه با جنگ نرم، دارا بودن ابزار نرم و برخورد  حسابگرانه در برابر برنامه ریزی های دقیق و هدفمند دشمن است. 
وی ادامه داد: پدیده زشت و غیر اخلاقی اهانت به ساحت مبارک انبیای الهی، مقدسات و ادیان توحیدی و به طور ویژه ، جسارت به خاتم سفرای الهی ، حضرت محمد(ص) در اعصار و دوره های مختلف تاریخ رخ داده  است.  
وی از اشارات قرآن کریم در خصوص راز خصومت قوم یهود به عنوان محور حرکت های ضد توحیدی، ضد رسالت و نبوت ، یاد کرد و افزود: قرآن مجید خطاب به یهودیان می فرماید" هر پیامبری که حکمی در مقام تعدیل زیاده خواهی شما برخلاف میلتان آورد موجب گردن کشی شما شد و او را دروغ گو خواندید یا به قتل رساندید." 
دکتر قنبری، مبارزه با انبیای الهی را در راستای خط مبارزه با ذات اقدس توحید دانست و اظهار داشت: مریم مقدس(س) از شدت جریان تبلیغی منفی به حدی دچار رنج شد که آرزو می کرد کاش هرگز به دنیا نیامده بود.
 
عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه مریم مقدس(س) ، در زمان تولد حضرت مسیح (ع)، یک تاریخ را در سر انتخاب گذاشت ، افزود: در طول تاریخ از زمان حضرت مسیح (ع)، تاکنون، خط انحراف همواره وجود داشته و این اهانت ها متوجه همه انبیای الهی شده است.  

وی با تاکید بر اینکه هدف از اهانت هایی از این دست دشمنی با جمهوری اسلامی ایران یا تضعیف قلمرو اقتصادی تحت سلطه مسلمانان نیست، تصریح کرد: فتنه اصلی، گسترده ای فراتر از این موارد را در برمی گیرد. 

دکتر قنبری با اشاره به تحریم های اقتصادی و تحمیل هشت سال جنگ نابرابر علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت:ایران اسلامی، با حفظ اقتدار و اثر بخشی در دفاع از ارزش ها و انسجام اهداف انقلابی، موجب شد هر روز وجه تابناکی از اسلام و انقلاب در دنیا تلاءلو یابد که پدید آمدن موج اسلامگرایی در غرب، از ستاوردهای این رویکرد بود. 

وی دین را در کلیه شئونات بشری اثر بخش و قدرت حرکت جامعه انسانی دانست و اظهار داشت: دین عامل موجب ایجاد و بهره مندی از دستگاه آموزش عالی مدرن، عمران، آبادانی، سازندگی، آرامش و امنیت در نهایت برابری است. 

دکتر قنبری ادامه داد:  براین اساس، پیروان خط فتنه، فساد، تهمت و افترا با پوشاندن لباس دین به تن مزدوران خود، در راه تخریب اسلام ، گام برمی دارند. 

وی با بیان اینکه علی رغم تلاش های صورت گرفته، همچنان میل به دین مبین اسلام در دنیای غرب وجود دارد، گفت:  دین هراسی در قالب انجام اقدامات ضدبشری نتیجه ای در برنخواهد داشت زیراکه قلب مردم خانه پیامبر (ص) است. 

عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به اینکه توهین به مقدسات مردم با تیغ قلم زهرآلود ، با مفهوم آزادی سازگاری ندارد ، تصریح کرد: کشته شدن یک سری کاریکاتوریست سوخته، به دست عوامل استکبار در داعش، به نام دین ، غیر انسانی و مغایر با تمدن و آزادی بیان است. 

وی ادامه داد: از نگاه اهل خرد و علم در جهان اسلام، این قبیل اقدامات نشان دهنده نقطه پایان عمر ابوبکر بغدادی ها، پدیدآورندگان و حامیان آن ها است.  

دکتر قنبری با تاکید بر حمایت خردمندان از یکدیگر و دوری از تفرقه در ادیان و مذاهب الهی ، اظهار داشت: جامعه علمی جهان اسلام، اقدامات گروهک تروریستی داعش، رفتار شارلی ابدو و هرگونه اهانت و گستاخی از این قسم را محکوم می کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار