اهواز

آغاز پایش بار میکروبی کارگاه‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در خوزستان

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان امروز با اشاره به نقش آلودگی‌های ثانویه در سلامت فرآورده خام دامی اظهار کرد: آلودگی‌های ثانویه‌ می‌توانند از طریق محیط، آب، سطوح کار و... به گوشت و یا سایر محصولات خام دامی منتقل ‌شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛  مصطفی کنارکوهی افزود: به منظور بررسی وضعیت بهداشتی از مجموع 8 کارگاه‌ بسته‌بندی ، 112مورد نمونه‌برداری از محصول، دست کارگر، آب مصرفی و سطوح کار صورت گرفت.

وی بیان کرد: نمونه‌های اخذ شده به آزمایشگاه مرکزی استان ارسال  شدند و از نظر بار میکروبی و میزان وجود کلی فرم‌ها مورد بررسی قرار گرفتند.

کنار کوهی گفت: یکی از وظایف دامپزشکی، تضمین غذای سالم برای ایجاد زندگی سالم است که اجرای طرح مذکور به منظور رسیدن به این هدف اجرا شده و در آینده برنامه مدونی برای استمرار آن تنظیم خواهد شد./ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.