جلوگیری از "سرطان" با چای سفید

چای سفید علاوه بر هزاران خاصیت که در خود جای داده است خطر ابتلا به سرطان را نیز بسیار کاهش خواهد داد.

دکتر عباس حیدریان، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: "چای سفید" از مقدار بسیار بالای "آنتی اکسیدان" برخوردار است و از این رو دارای خواص درمانی بسیاری است چای سفید درست مانند چای سبز از برگ‌های گیاه کاملیا سینیس تولید می‌شود و همچنین مقدار کاتچین‌ها در چای سفید بسیار بالاست. 

وی گفت: چای سفید فشار خون را کاهش می‌دهد آنتی اکسیدان‌ها باعث کاهش فشارخون و در نتیجه کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و نیز سکته مغزی می‌شوند و از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند. 

وی افزود: این چای طعم ملایم و شیرین دارد و در منطقه دارجلینگ هند تولید می‌شود. 

وی در ادامه افزود: برای بیماران آرتریت و پوکی استخوان مفید است علائم بیماری اچ آی وی را کاهش می‌دهد و به طور کلی طبیعی باکتری‌ها و ویروس‌هایی را که باعث بوی نامطبوع دهان و پوسیدگی می‌شود از بین می‌برد. 

وی در پایان پیشنهاد کرد: چای سفید را در آبی با دمایی کمتر از دمای جوش تهین شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار