اراک/

تولید بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان

عشایر استان در پنج ماهه نخست امسال 2 هزار و 300 تن گوشت قرمز تولید کردند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، به گفته رییس اداره امور عشایراستان این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش دارد.

شریفی تبدیل دام سبک به سنگین /استفاده از کنسانتره دامی و آموزشهای ارائه شده در مناطق عشایری را دلیل افزایش این فرآورده دامی دانست.

وی مجموع تولیدات عشایر استان را سالانه بیش از 30 هزارتن اعلام کرد و افزود: این تولیدات شامل گوشت قرمز، شیر و انواع فرآورده های لبنی و پشم است./س

برچسب ها: گوشت ، عشایر ، کنستانتره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.