طرزتهیه شیرینی ماری بِری

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی ماری بِری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی ماری بِری آشنا کنیم.

مواد لازم
کره نرم شده نصف پیمانه
آرد یک و یک چهارم پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه
کره وشکر را با همزن برقی (۵ تا ۷ دقیقه) یا دستی (۱۰ تا ۱۲ دقیقه) خوب هم میزنیم. آرد را با الک کردن اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.

از خمیر توپ‌هایی به اندازه فندق درشت گرد کرده، کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم میچینیم، با چنگال یا هر مُهر دیگری طرح دلخواه ایجاد کرده و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کرده ایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.

سایر نکات
شکر ۵۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
با این مقدار از مواد ۲۵ عدد شیرینی داریم

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار