طرز تهیه کوکوی اسفناج با قارچ؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی اسفناج با قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوکوی اسفناج با قارچ آشنا کنیم.

مواد لازم
اسفناج پخته و خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر خرد شده ۳ حبه
کره ۱/۲ پیمانه
پنیر چدار خرد شده ۳۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه
برای تهیه کوکوی اسفناج، ابتدا فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

در یک تابه متوسط​​، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید.

سیر و پیاز را در کره سرخ کنید تا به آرامی سرخ شود (حدود ۷ دقیقه).

مواد را خوب هم زده و اسفناج، قارچ، پنیر فتا و نیمی از پنیر چدار را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

با قاشق، مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید و خوب صاف کنید تا در تمام ظرف به صورت یکدست پخش شود.

در یک کاسه متوسط​​، تخم مرغ و شیر را خوب هم بزنید و کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

مخلوط را به مواد درون ظرف فر اضافه نمایید تا تخم مرغ‌ها به طور کامل با مخلوط اسفناج ترکیب شوند.

کوکوی اسفناج را در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و سپس باقی مانده پنیر چدار را بر روی سطح مواد بپاشید و دوباره به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر، یا تا زمانی که مواد خوب پخته شوند، در فر قرار دهید.

کوکوی اسفناج را از فر خارج نمایید. آن‌ها را برش داده و سرو کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار