طرز تهیه مربا بالنگ به شکل گل رز

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربا بالنگ به شکل گل رز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربا بالنگ به شکل گل رز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ:

بالنگ تازه ۲ کیلو
شکر ۱۸۰۰ گرم
هل شکسته چند عدد


بیشتر بخوانید


مربای بالنگ مجلسی به شکل گل:

برای تهیه‌ی مربای بالنگ به شکل گل رز، ابتدا بالنگ‌ها را بشویید و خشک کنید. سپس از وسط نصف کنید. قسمت داخلی آن را در آورید. برای مدل گل، نیازی نیست پوست بالنگ را بگیرید. با چاقوی تیز یک نوار نازک از بالای بالنگ را برش بزنید و از یک طرف بپیچید. مانند تصویر؛ و بعد با خلال دندان محکم کنید. داخل قابلمه آب بریزید و بالنگ‌ها را داخل آن بریزید. بگذارید بجوشد. باید حرارت کم باشد که زیاد قل نزند، تا گل‌ها شکل شان را از دست ندهند. زمانی که کمی جوشید بریزید توی صافی تا آب آن خارج شود.

طرز تهیه مربا بالنگ به شکل گل رز

بعد ۳ بار این کار را تکرار کنید تا تلخی بالنگ‌ها گرفته شود. در مرحله‌ی آخر کمی بالنگ‌ها را فشار بدهید تا آب آن‌ها خارج شود.

آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و بالنگ‌ها را داخل آن قرار بدهید و هل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بجوشد و کف آن را بگیرید. حدود نیم ساعت بگذارید تا مربا با حرارت ملایم بجوشد. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه بدهید مربا باز هم بجوشد و قوام بیاید.

سپس گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید مربا خنک شود و سپس داخل ظرف درداری قرار بدهید و داخل یخچال بگذارید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار