به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري شينهوآ؛ بارش شديد باران و برف و کاليفرنيا موجب مسدود شدن يک بزرگراه اصلي و لغو مسابقات ملي شد.
بنابراين گزارش، بارش شديد باران و برف در سواحل غربي آمريکا، از مرز مکزيک تا ايالات ارگان و واشنگتون کشيده شده و انتظار ميرود که تا بعد از ظهر امروز ادامه داشته باشد.
اين گزارش حاکي است که برف سنگين موجب مسدود شدن 80 کيلومتر از بزگراه اصلي منطقه کوهستاني شال ؟ و لوسآنجلس شد و در شمال کاليفرنيا نزديک يک مسابقه ملي تخلف به علت بارش برف لغو شد.
گفتني است بارش برف صدها مايل از مناطق ساحلي اقيانوس آرام را نيز پوشاند و مسدود کرده است.
*** نمايش کوچکترين اسب جهان
نمايش کوچکترين اسب جهان رکورد جديدي را در کتاب گينس ثبت کرده در نيويورک به نمايش گذاشته شد.
بنابر اين گزارش؛ اين اسب کوچک "تومبلينا"نام داشته و در حال حاضر 7 سال سن دارد و به علت جثه خيلي کوچکش، در گذشته رکوردکوچکترين اسب جهان را در کتاب گينس ثبت کرده است.
اين گزارش حاکي است: اين اسب کوچک توسط پرورش دهندهاش به نام " ميکائيل کوانسينگ" در نمايشگاه عروسکها که در روز 15 فوريه آغاز شده به نمايش گذاشته شده است.
گفتني است: اين اسب که اندازهاش 43 سانتيمتر است در يک مزرعه مختص اسبهاي مينياتوري به دنيا آمده است.
****شکست رکورد دنيا با 24 ساعت اقامت برفراز اورست
سه برادر کوهنورد نپالي قصد دارند با 24 ساعت اقامت بر فراز اورست، رکورد توقف بربالاي اين کوه را بشکنند.
بنابر اين گزارش؛ اين سه برارد که بزرگترين آنها 31 سال سن دارد، در نظر دارند با 24 ساعت اقامت خود براي برقراري صلح در نپال و در تمام دنيا دعا کنند.
براساس اين گزارش آنها اعلام کردند تحت هر شرايط آب و هوايي 24 ساعت در قله کوه خواهند ماند.
اين گزارش حاکيست؛ رکورد فعلي براي ماندن بر قله کوه اورست 20 ساعت است که دارندۀ آن نيز جان سپرده است.
اين گزارش مي افزايد؛ اين برادران پيش از اين يکبار قله اورست را فتح کرده بودند اما مدت زمان زيادي بر روي قله کوه نماندهاند.
آنها همچنين قصد دارند با خود يک تيم همراه از جمله آشپز برده و در طول اين 24 ساعت نيز بخوابند.
گفتني است: زمان حرکت اين کوهنوردان اول آوريل اعلام شده و آنها در نظر دارند تا در ماه مي به قله کوه برسند.