فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بینالمللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفتهایم و سعی کردهایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلمهای کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.
وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید میکنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاههایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلمهایی که ساخته میشوند با فیلمهای کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلمهای سینمایی بلند پرتاب شوند.
قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره وضعیت کارگاههای برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استانهای کشور گفت: در تمامی استانها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.
وی درباره وضعیت اکران فیلمهای نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخشها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلمهای سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلمهای کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه میخواهیم ببینیم جوانانهایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.