ارائه خدماتی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی کرمانشاه در دولت سیزدهم با هیچکدام از دولت‌های قبلی قابل مقایسه نیست.

قباد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در دولت سیزدهم خدمات بی‌سابقه‌ای در حوزه سلامت به مردم ارائه شده است.

وی اضافه شدن تعداد تخت‌های بیمارستانی در این دولت را قابل مقایسه با هیچکدام از دولت‌های قبل ندانست و افزود: کمبود تخت‌های ویژه نوزادان و اطفال یکی از مشکلات استان بود که در این راستا ۱۸ تخت NICU به بیمارستان محمد کرمانشاهی و ۱۴ تخت NICU به بیمارستان امام رضا (ع) اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه در دولت مردمی ۱۰۷ بیماری خاص به‌طور کامل تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفته است، اضافه کرد: اخیرا طرحی به دانشگاه ابلاغ شده که درمان کودکان زیر هفت سال به طور کامل در بیمارستان‌های دولتی رایگان است که در حال آماده‌سازی زیرساخت‌ها از نظر نرم‌افزاری هستیم.

وی با اشاره به اجرای طرح دارویار، از مزیت‌های آن سخن گفت و تصریح کرد: اگر طرح دارویار اجرایی نمی‌شد میلیون‌ها دلار به کشور ضرر وارد می‌شد؛ در این طرح ارز ۴ هزار و ۲۰۰ که سبب قاچاق دارو شده بود، از حیطه دارو و تجهیزات پزشکی به طور کامل حذف شد.

محمدی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه طی سال‌جاری، اظهار کرد: بیمارستان سرطان کرمانشاه به‌عنوان یکی از مجهزترین بیمارستان‌های کشور در حال تجهیز است و در سفر رئیس‌جمهور به استان افتتاح خواهد شد.

وی از اتمام ساخت بیمارستان ثلاث باباجانی تا اواخر خردادماه خبر داد و گفت: این بیمارستان را با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد تحویل گرفتیم و طی مدت ۲ سال به پیشرفت ۱۰۰ درصد رسیده است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۵ درصدی اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه، خاطرنشان کرد: تا آخر اردیبشهت‌ماه با اتمام کار عمرانی اورژانس، وارد فاز تجهیز می‌شود.

محمدی اشاره‌ای به راه‌اندازی دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان امام رضا (ع) با حضور وزیر کشور در سالی که گذشت، داشت و ادامه داد: امروز علاوه بر بیماران سرطانی کرمانشاه، در این مرکز بیمارانی از استان‌های لرستان، ایلام و همدان پذیرش و درمان می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی خبر داد و گفت: پروژه عمرانی این دانشگاه در سال ۸۹ شروع شده بود که ان‌شاءالله در سال‌جاری افتتاح می‌شود.

وی در خصوص برنامه دانشگاه در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان مردمی‌ترین شکل مشارکت در تولید است در این راستا از نخبه‌ها، اساتید و دانشجویانی که ایده تولید دارند در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، حمایت می‌شود.

محمدی با اشاره به رتبه دوم کشوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید محصول فناور، اضافه کرد: امسال برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بینان از نظر واگذاری زمین، حمایت مالی و کسب مجوز‌ها برنامه‌های ویژه‌ای داریم تا ایده‌های خلاقانه خود را به محصول تبدیل و کشور را از واردات محصول موردنظر بی‌نیاز کنند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار