غیرفعال بودن سه کلینیک درمانی در قزوین

مدیر کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از غیرفعال بودن سه کلینیک درمانی آوج، آبگرم و محمدیه به دلیل کمبود پزشک خبر داد.

فریدون شعبانی مدیر کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به غیرفعال بودن سه کلینیک درمانی آوج، آبگرم و محمدیه به دلیل کمبود پزشک، گفت: دانشگاه پیگیری‌های لازم جهت فعال شدن واحد‌های یاد شده برای به چرخه انداختن ارائه خدمات درمانی به مردم انجام داده است.

شعبانی افزود: ۱۳ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دولتی در سطح استان قزوین وجود دارد که از این تعداد، ۶ کلینیک درمانی در مرکز استان از جمله کلینیک‌های محمدزاده، ولایت، رجایی، قدس، بوعلی و کوثر و چهار کلینیک درمانی در شهرستان‌های تاکستان، بویین زهرا، آبیک و البرز فعال بوده و به شهروندان استان ارائه خدمات می‌کنند.

وی به خدمات ارائه شده در این کلینیک‌ها اشاره کرد و گفت: ۳۰ خدمات پاراکلینیکی از جمله اکو، نوار عصب، عضله، مغز، قلب، فشار خون، بینایی سنجی، فروش عینک، ناشنوایی سنجی، سنجش تراکم استخوان، آندوسکوپی در این مراکز انجام می‌شود.

شعبانی ادامه داد: خدمات تخصصی و فوق تخصصی که برای درمان بیماران در کلینیک‌های قزوین انجام می‌شود شامل قلب و عروق، داخلی مغز و اعصاب، زنان و زایمان، اطفال، کودکان و نوجوانان، گوارش و کبد، داخلی، غدد و متابولیسم، گوش، حلق، بینی، توان بخشی، ریه، چشم، بیهوشی و فوق تخصص درد، جراحی، اعصاب و روان، جراح پلاستیک، سرطان و جراحی مغز و اعصاب است.

این مسئول با اشاره به انجام برنامه‌های توسعه کمی و کیفی در بخش درمان سرپایی بیماران، بیان کرد: طی هفته‌های اخیر نیز فعالیت‌های درمان تخصصی جامع دیابت و فشار خون به صورت دولتی در این مراکز راه اندازی شده و انجام هولتر فشار خون، درمان تخصصی بیماران نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی در خصوص نرخ تعرفه‌های کلینیکی این استان، اظهار کرد: کیلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق تخصصی استان قزوین به شکل دولتی و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد که به همین دلیل با تعرفه دولتی این خدمات صورت می‌گیرد، یعنی ۱۰ درصد آن چیزی که در بخش خصوصی پرداخته می‌شود و ۱۰۰ درصد این خدمات هم به سامانه‌های بیمه متصل هستند.

مدیر کلینیک‌های ویژه تخصصی و وفوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیان کرد: بیماران ارجاعی از مراکز شهری و روستایی زیر ۲۰ هزار جمعیت که دارای بیمه سلامت یا روستایی هستند، جهت برخورداری از بیمه بایستی از مراکز سلامت محل زندگی خود کد ارجاع بگیرند تا بدون سرگردانی، مشمول بیمه خدمات روستایی شوند.

شهروندان قزوینی می‌توانند از طریق سامانه نوبت دهی الکترونیکی nobat.qums.ac.ir و یا شماره تلفن ۳۳۸۹۵ از کلینیک‌های درمانی استان اقدام به نوبت گیری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.