ثبت بیش از ۲۰۰۰ بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه غذای خرمشهر

رئیس مرکز بهداشت خرمشهر گفت: از آغاز طرح نوروزی تاکنون کارشناسان بهداشت بیش از ۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه غذا در خرمشهر را به ثبت رسانده اند.

ابوالمحمد نوذرپور رئیس مرکز بهداشت خرمشهر گفت: از ابتدای طرح تشدید نوروزی تا کنون ۲۰۶۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مورد بازرسی کارشناسان بهداشت محیط خرمشهر قرار گرفت.

او از مهروموم سه مرکز تهیه غذا در خرمشهر و معدوم‌سازی  ۱۹۲ کیلوگرم مواد غذایی نیز خبر داد.

رئیس مرکز بهداشت خرمشهر افزود: ۱۰۸۸ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، ۱۴ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه، یک هزار و ۲۰۰ مورد سنجش مواد غذایی با وسایل پرتابل، ۱۰۳ مورد نمونه‌برداری از آب آشامیدنی، ۷۱ مورد اخطار بهداشتی صادر شده و ۱۰ مورد معرفی به دادگاه از دیگر خدمات انجام‌شده در طرح تشدید بسیج سلامت نوروزی در این مدت بوده است.  

به گفته او در قالب طرح تشدید نوروزی و سلامت رمضان، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت خرمشهر بصورت روزانه و در ۲شیفت صبح و عصر اقدام به نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و صنوف حساس کردند.

نوذرپور گفت: طرح تشدید سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند سال گذشته تاکنون انجام شده و تا ۲۰ فروردین‌‍ ماه ادامه دارد.

  در این بازرسی‌ها علاوه بر آموزش بهداشت فردی به متصدیان، با استفاده از تجهیزات پرتابل مواد غذایی کیفیت مواد غذایی مورد سنجش قرار می‌گیرد و بازدید از مراکز عرضه زولبیا و بامیه، آش‌فروشی‌ها و شیرینی فروشی‌ها نیز به جهت حفظ سلامت همشهریان عزیز در دستور کار بازرسان بهداشتی قرار دارد.

این مسئول از شهروندان‌ خواست درصورت هرگونه شکایت بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ اعلام نمایند تا به سرعت به شکایت مورد نظر رسیدگی شود.

 

 

 

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.