مدیران برای تحقق شعار سال برنامه جامع ارائه دهند/ تغییرات مدیریتی در کردستان انجام می‌شود

استاندار کردستان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای تحقق شعار سال باید برنامه جامع و مدونی با استفاده از نظرات نخبگان جامعه تهیه کنند.

اسماعیل زارعی کوشا امروز در جلسه شورای اقتصادی در ارتباط با تحقق و اهداف شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یک تجربه ۴۵ ساله داریم که به وضوح و روشنی به ما می‌گوید هرجا و در هر مسئله‌ای ورود مردم تسهیل شد و مردم وارد میدان شدند آن گره باز و مشکل حل شده که بزرگترین مصداق آن جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس است.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه همه مردم و مسئولان و رسانه‌ها مخاطب مقام معظم رهبری هستند بیان کرد: سالهاست معظم‌له مقولات اقتصادی را به عنوان شعار سال مطرح کرده‌اند و امسال در شعار سال مشارکت مردم در تولید را ابلاغ فرموده اند که کلید واژه اصلی حرکت سال جدید خواهد بود.

وی با بیان اینکه از مدیران برای تحقق شعار سال برنامه جامع می‌خواهیم، گفت: مدیران باید شعار سال را درست درک کنند تا بتوانند کامل به آن بپردازند.

استاندار کردستان خلاقیت را مؤلفه مهمی برای برنامه ریزی جهت تحقق شعار سال دانست و اظهار کرد: طراحی تحقق شعار سال را باید جمع سپاری کنیم و براساس ایده، نظرات و خلاقیت برآمده از افکار عمومی برنامه ریزی کنیم.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری این توان و ظرفیت را در دولت سیزدهم دیده‌اند چراکه می‌دانند این دولت در رویکرد مردمی دولت صادق و موفقی نسبت به گذشتگان است که امسال این شعار را اعلام کردند افزود: امید که بتوانیم با تحقق این شعار شاهد رفع بسیاری از مشکلات باشیم.

زارعی کوشا با بیان اینکه کارگروه شعار سال را در استان فعال می‌کنیم، گفت: افزایش تولید در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی مهمترین عامل در کاهش تورم استان کردستان محسوب می‌شود و باید به این مهم توجه ویژه شود.

تامین ۵ هزار میلیارد منابع مالی برای حمایت از تولید در کردستان

  مدیرکل امور اقتصاد و دارایی کردستان  نیز در این اظهار کرد: یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های دولت رفع موانع تولید بوده و در این راستا برنامه‌ریزی‌های متعددی صورت گرفت.

محمد مشیرپناهی با بیان اینکه طی دو سال اخیر و در همین راستا درگاه ملی مجوز‌ها راه‌اندازی، شد، گفت: با راه‌اندازی این درگاه تمام مجوز‌های کسب و کار کشور از طریق این درگاه صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قوانین و مقرراتی که واقعا مخل تولید هستند از سوی دستگاه‌ها اعلام و بعد از اقدامات کارشناسی شده توسط هیأت بازبینی اصلاح و حتی حذف خواهند شد، گفت: کردستان جز معدود استان‌هایی بوده که تا کنون توانسته‌ایم در قالب این هیات چندین مورد از قوانین، مقررات، بخش‌نامه‌هایی که در روند تولید مخل بوده را اصلاح کنیم.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی کردستان با بیان اینکه تقویت نظام مالی استان یکی از مولفه‌های مهم در این راستا بوده که خوشبختانه ظرفیت قانونی آن وجود دارد، عنوان کرد: حساب پیشرفت و عدالت استانی با اولویت بانک‌های تخصصی افتتاح شده است.

وی اضافه کرد: حساب پیشرفت و عدالت استانی ۹ جز تامین منابع مالی دارد، که اگر این منابع به صورت ۱۰۰ درصدی تحقق پیدا کند در خوشبینانه‌ترین حالت ۵ هزار میلیارد تومان تامین منابع مالی برای حمایت از تولید و طرح‌هایی که با اولویت استان خواهیم داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.