انجام ۲ هزار ۸۹۸ بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : از ابتدای شروع طرح نوروزی تاکنون تعداد ۲ هزار ۸۹۸ بازدید توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ‌های بازرسی در دو شفیت کاری صبح و عصر از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی صورت گرفته است.

رامین سمیعیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۹ اسفندماه سال گذشته آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

وی با ارائه گزارشی از عملکرد دامپزشکی استان در این طرح افزود: از ابتدای شروع طرح تا دوم فروردین ماه تعداد ۵ هزار و ۸۳ رأس دام سبک و تعداد ۱ هزار و ۴۳۸ رأس دام سنگین و تعداد ۱ میلیون و ۴۶۲ هزار و ۳۳۲ قطعه مرغ در کشتارگاه‌های دام و طیور استان تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی مستقر در کشتارگاه ذبح و از این تعداد ۲۳ لاشه دام سبک، ۹ لاشه دام سنگین و ۱۱ هزار و ۵۸۸ قطعه مرغ کشتار شده به دلیل غیرقابل مصرف بودن توسط بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاه‌ها ضبط و به طریق کاملاً بهداشتی امحاء گردید.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان کرمانشاه با اشاره به مراکز تولید توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تصریح کرد: از ابتدای شروع طرح تاکنون تعداد ۲ هزار ۸۹۸ بازدید توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ‌های بازرسی در دو شفیت کاری صبح و عصر از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی صورت گرفته است که در مجموع به تعداد ۴۵ مورد غیر بهداشتی تذکرات لازم داده شد و مقدار ۱ هزار و ۷۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی ضبط و معدوم گردیده است و تعداد ۲ واحد غیر بهداشتی با دستور مقام قضایی پلمپ گردید .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.