حذف ۵۴ مشعل گازسوز کشور برای کاهش آلایندگی

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به حذف ۵۴ مشعل گازسوز کشور برای کاهش آلایندگی، گفت: ممنوعیت استفاده از مازوت از مهمترین برنامه‌های دولت است.

 معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در حاشیه هجدهمین همایش ملی علوم زمین و مهندسی آبخیزداری ایران در دانشگاه کاشان با بیان اینکه امسال در سه نیروگاه اصلی کشور سوخت مازوت کاملا ممنوع شده است گفت: هفت و نیم میلیارد دلار فقط در این دولت هزینه شده و ۵۴ مشعل گازسوز کشور در راستای کاهش آلایندگی حذف شدند.


علی سلاجقه حفاظت مشارکتی را به عنوان مساله اساسی در زمینه حفظ محیط زیست عنوان کرد و افزود: در زمینه گرد و غبار هم در بعد داخل هم در بعد بین‌الملل خوشبختانه موفقیت‌های بسیار عالی برای کشور کسب شده است و آخرین موفقیت در هفته گذشته در نشست مجمع محیط زیست سازمان ملل متحد بود که قطعنامه جمهوری اسلامی ایران مورد پذیرش قرار گرفت.


او گفت: بسیاری از تالاب‌های کشور وضعیت مناسبی نداشت که با توجه بارندگی‌های اخیر بسیاری از تالاب‌ها از جمله دریاچه ارومیه در وضعیت مناسبی قرار گیرد.


سلاجقه حق آبه‌ها را از دیگر برنامه‌های محیط زیست کشور عنوان کرد و افزود: وضعیت دریاچه ارومیه حل شد و خلیج گرگان در مجله معتبر ساینس یکی از معتبرترین مجلات علمی دنیا حرفی برای گفتن دارد.


سلاجقه به میثاق نامه ملی محیط زیست اشاره کرد و افزود: بر اساس این میثاق نامه هیچ پروژه عمرانی بدون مجوز محیط زیست کلنگ نخواهد خورد و هر طرح صنعتی هم قبل از اجرا باید مجوز محیط زیست داشته باشد

راه اندازی مجدد ایستگاه پایش آلایندگی کاشان
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اصلاح و راه اندازی مجدد ایستگاه پایش آلایندگی شهرستان کاشان افزود: باتوجه به صنعتی بودن شهر کاشان ایستگاه پالایش آلایندگی این شهر که چند سال دچار مشکل شده بود با همکاری مدیر کل استان اصفهان مجدد راه اندازی خواهد شد.


دکتر سلاجقه به اجرای طرح بیابان زایی در شهر کاشان با توجه به جاذبه‌های طبیعی و مسائل زمین شناسی، ریگ بلند، ارتفاعات قمصر مناطق کوهستانی و دشتی و کویری اشاره کرد و افزود: بحث مسائل مربوط به بیابان زایی در این منطقه نقش اساسی دارد و سعی می‌کنیم برنامه‌های متفاوتی را در زمینه‌های حیات وحش و پوشش گیاهی جانوری در این شهر ایجاد کنیم.


او نقش دانشگاه کاشان را در اجرای طرح‌های زیست محیطی حایز اهمیت دانست و افزود: امید است تا دانشگاه کاشان به عنوان یکی از دانشگاه پیشرویی که خوشبختانه در مباحث محیط زیست هم نقش مناسبی دارد و با ارتباط سازمان محیط زیست و با ارائه طرح‌های پژوهشی در زمینه محیط زیست گام‌های مثبتی را بردارد.


دکتر سلاجقه ایجاد پارک علم فناوری محیط زیست در شهر کاشان را مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد تا با کمک خیرین این مجموعه در شهر کاشان ایجاد شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار