حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با شرایط انتخاباتی کشور اظهار کرد: در طول سالهای اخیر و ۴۵ سال گذشته فراز و نشیبهایی را در بحث انتخابات داشته ایم و به نکتهای اعتقاد داریم و آن این است که برای جمهوریت نظام باید ساز و کار مناسبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: جمهوریت نظام با مدل کنونی به این شکل خواهد شد که هر کسی که با رای مردم انتخاب میشود پس از مدتی احساس میکند که مردم هیچ دخالتی در انتخاب او نداشتند و او به شکلی شخصی به این جایگاه رسیده است و تصمیمات شخصی میگیرد. در هر جریانی هم باشد پس از آن که انتخاب شد دیگر به آن جریانی که از کنار آن به مجلس راه پیدا کرده است کاری ندارد و اقدامات شخصی انجام میدهد. در صورتی که باید اقدامات در چارچوب قانون و مصوبات مجلس باشد.
بوربور افزود: کار به جایی میرسد که رهبر انقلاب به بعضی جریانات تذکراتی میدهند. در صورتی که جریانات سیاسی اگر فرد را انتخاب کنند این فرد باید پاسخگوی جریان متبوع خود باشد و آن وقت جریان مشخص میکند که این برنامهها باید اجرایی شود و برای آن هم این شاخصها را داریم و برای اجرایی شدن شاخصها این افراد وجود دارد. مردم به برنامهها رای میدهند. مردم به دروغ گوییها و بازیهای رسانههای افراد رای نمیدهند.
وی تاکید کرد: رئیس جمهور پیشین میگوید اگر رقیبم رای بیاورد دیوار کشی میکند، احمدی نژاد بگم بگم راه میاندازد و مردم هم خوششان میآید این افراد انتخاب میشوند. حالا چه کسی از انتخاب این افراد و ضرر رساندن آنها به مملکت میتواند دفاع کند؟ هیچ کس اکنون نمیتواند دفاع کند چرا که این افراد با برنامه و شاخص جریان متبوع خود نیامده اند. شورای نگهبان تایید کرده و او منتسب به فلان جریان شده و رای آورده است.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: ما برای جمهوریت نظام باید یک ساختاری را تعریف کنیم و جمعی از نخبگان کادرسازی کنند و تعهد دهند که اگر رقیب آنها نیز انتخاب نشد بتوانند عملکرد او را نقد کنند. کادر سازی که البته باید با حضور رقیبها صورت گیرد. وقتی جریان سیاسی در انتخاباتی بدون رقیب باشد افتضاح به بار میآید.
وی درباره رویکرد جبهه متبوع خود در انتخابات گفت: در ائتلاف حضور داریم و چند سالی است که شرکت کردیم و معتقد هستیم در کشور لیستی که توسط جریانهای سیاسی ارائه میشود باید مناسب باشد و با کمیسیونهای مورد نیاز مجلس سازگاری داشته باشد.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: لیستهای سالهای قبل چه در دوره اصلاحات و چه در دوره اصولگرایان با کمیسیونهای تخصصی مجلس تطابق ندارد. یعنی کمیسیون برنامه و بودجه باید دکتری برنامه و بودجه باشد نباید دکتری فقه و اصول را در آن مسند بگذاریم؛ و به همین شکل در کمیسیونهای دیگر این مورد را مشاهده کردیم که در کمیسیونهای تخصصی افرادی هستند که هیچ تخصصی در آن امور ندارند.
وی در انتها گفت: من اعتقاد دارم هر جریان سیاسی باید یک لیست کلی برای کشور داشته باشد و که متاسفانه اکنون این گونه نیست و تا به امروز اگر در ائتلاف شرکت داشتیم و اکنون هم داریم علت آن است که آمده ایم کمک کنیم که لیست بیشتری از افراد متخصص و توانمند و بر اساس نیازهای کمیسیونهای مجلس داشته باشیم.