همکاری بانک جهانی در پروژه کاسا-۱۰۰۰ در افغانستان

بانک جهانی کار پروژه انتقال انرژی کاسا-۱۰۰۰ در افغانستان را از سر می‌گیرد.

بانک جهانی اعلام کرد تحت رویکرد جدید این بانک برای حمایت از مردم افغانستان، کار پروژه انتقال انرژی کاسا-۱۰۰۰ در افغانستان از سر گرفته می‌شود.

بانک جهانی اعلام کرد کمیته مدیران اجرایی این بانک رویکرد جدید تعدیل‌شده‌ای را موسوم به «رویکرد 3.0» برای حمایت از مردم افغانستان تصویب کردند که بر اساس آن کار پروژه انتقال انرژی کاسا-۱۰۰۰ در افغانستان از سر گرفته می‌شود.

در اطلاعیه بانک جهانی آمده است کار پروژه کاسا -۱۰۰۰ به درخواست سه کشور همسایه افغانستان از سر گرفته می‌شود تا از خطر تبدیل‌شدن این پروژه به یک «دارایی سرگردان» جلوگیری شود‌.

این بانک اما تأکید کرده است کار این پروژه به روشی از سر گرفته خواهد شد که اطمینان حاصل شود تمام پرداخت‌های ساخت‌وساز و درآمدهای آینده خارج از افغانستان مدیریت می‌شود و شامل سیستم‌های تحت مدیریت طالبان نمی‌شود.

پروژه کاسا-۱۰۰۰، یک پروژه انتقال انرژی از تاجیکستان و قرقیزستان به پاکستان از طریق افغانستان به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار است.

بانک جهانی گفته است کار این پروژه در سه کشور دیگر تقریباً تمام شده است و تنها در افغانستان باقی مانده است.

کار ساخت این پروژه در افغانستان پس از تسلط طالبان بر این کشور، متوقف شد.

بانک جهانی همچنین اعلام کرد تحت رویکرد جدید خود، کمک‌هایش را به مردم افغانستان از طریق نهادهای سازمان ملل متحد و سایر نهادهای بین‌المللی انجام خواهد داد.

در اطلاعیه بانک جهانی آمده است که این بانک از سال ۲۰۲۱ به این‌سو، برنامه حمایت از مردم افغانستان را با رویکرد گام به گام دنبال کرده است.

این بانک گفته است که در رویکرد ۱.۰ خود ۲۸۰ میلیون دلار به یونیسف و برنامه جهانی غذا برای رفع نیازهای اضطراری در بخش بهداشت و تغذیه کمک کرده است.

بانک جهانی گفته است که بر اساس رویکرد ۲.۰ نیز ۱.۳ میلیارد دلار برای حمایت از مردم افغانستان در بخش‌های بهداشت، آموزش، امنیت غذایی، معیشت و آب کمک کرده است.

برچسب ها: طالبان ، بانک جهانی ، کاسا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار