جبلی مطرح کرد؛

ضرورت توجه به معنویت و عقلانیت به عنوان پایه‌های اساسی انقلاب

رئیس رسانه ملی گفت: باید در مسیر حرکت، به‌ویژه در چهل سال دوم انقلاب و با اتکای به بیانیه گام دوم انقلاب، به معنویت و عقلانیت توجه داشته باشیم.

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی و مدیران ارشد رسانه ملی که با فرارسیدن دهه مبارک فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام خمینی (ره) حضور یافتند، ضمن دیدار با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی، تولیت حرم امام (ره)، با قرائت فاتحه، یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب را گرامی داشتند.

رئیس رسانه ملی در این مراسم گفت: تجدید بیعت با امام یادآور آموزه‌های انقلاب و تجدید پیمان با انقلاب شکوهمند اسلامی‌به عنوان میراث امام راحل است. ما به عنوان دست‌اندرکاران رسانه ملی جمهوری اسلامی اگر درصدد درس آموزی، یادآوری و تجدید پیمان با بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران باشیم، لازم است به چند گزاره توجه کرده و آن‌ها را چراغ راه قرار دهیم. امام راحل و معمار انقلاب در قیاس با سایر رهبران و تاریخ‌سازان طول تاریخ دو ویژگی برجسته و درخشان داشت: «عقلانیت» و «خلاقیت»؛ خلاقیت در بن‌بست‌شکنی، ارائه طریق، افق‌گشایی و استفاده از همه ابزار‌ها و «عقلانیت» در واقع‌بینی، واقع‌گرایی، توجه به تجارب و واقعیت‌ها.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه در طول ده‌ها و صد‌ها سال که کشور‌های تحت سلطه، در معرض تبلیغات گوش‌خراش غرب بودند و غرب از هیچ تلاشی برای تغییر در نگرش‌های مردم فروگذار نکرد. آن‌ها حتی به اقدامات سخت هم روی آوردند تا سبک زندگی مردم جهان را به آرمان‌های مطلوب غرب نزدیک کنند؛ اما امام راحل با عقلانیت، استدلال و باتوجه به تاریخ معاصر و تجارب انقلاب‌های جهانی، این نگاه غرب‌گرا را زیر و رو کرد و آرمان انقلاب را شکل داد.

وی ادامه داد: سیره امام و این میراث گرانقدر تا به امروز و با به میدان آوردن مردم حفظ شده و قوام آن با نگه داشتن مردم در صحنه تضمین شده است. تأکید وافر رهبر معظم انقلاب بر توجه به توده‌های مردم که همواره در میدان بودند و پای انقلاب ایستاده‌اند نیز برخاسته از همین نگاه است. براین‌اساس، نگه داشتن مردم در صحنه اداره کشور از اولیات و بدیهیات آموزه‌های امام راحل است.

جبلی در بخش دیگری، از میراث ادبیات ملموس امام و تعابیر و کلیدواژه‌هایی که در گفتمان انقلاب جا افتاد و از جمله آن‌ها می‌توان به شیطان بزرگ، دفاع مقدس، جهاد سازندگی و روز قدس سخن گفت و افزود: ما در مسیر پرچالش پیش رو با اتکا به ارزش‌های انقلاب در ۴۵ سال گذشته با امام (ره) عهد و پیمان می‌بندیم که به آموزه‌های منحصر به فرد او که عقلانیت، خلاقیت، اخلاق و معنویت از سرفصل‌های اساسی آن است، پایبند باشیم.

وی افزود: اخلاق، معنویت و عقلانیت پایه‌های اساسی انقلاب به رهبری امام راحل بودند که باید در مسیر حرکت، به‌ویژه در چهل سال دوم انقلاب و با اتکای به بیانیه گام دوم انقلاب، به آن‌ها توجه داشته باشیم.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) نیز در سخنانی از هوشمندی امام راحل در بهره‌گیری از عنصر رسانه در مسیر پیروزی انقلاب تجلیل کرد و در همین راستا، صداوسیمای جمهوری اسلامی را «نبض رسانه‌های کشور» خواند و گفت: غنی‌سازی سازمان صداوسیما از کسانی که خودشان رسانه تحلیلی هستند، لازم است و همچنین باز کردن در‌ها که این روز‌ها اتفاق افتاده و بسیار هم مبارک است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی صداوسیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۳ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
برنامه های قرآنی روخوانی روان خوانی حفظ تدبر وتفکر قرآن هروقت توکشور ضرورت شد اون همه چیز درست میشه ما دستورالعمل داریم برای همه چیز تو زندگی فردی و اجتماعی ازقرآن اما همیشه غفلت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۷ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
صدا و سیما زمان جبلی شده مسجد و حسینیه زنده
ده درصد بیننده هم نداره
فقط فوتبال و لاغیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۰ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
آنچه که بیشتر مشاهده میشود مال دنیا پرستی بجای معنویت و رعایت مصالح شخصی وخرافات بجای عقلانیت است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
ولی متاسفانه این دوتا مسئله مهم کاملا حذف شده و از انقلاب چیزی باقی نمانده
Iran (Islamic Republic of)
مهندس محمد شرافت
۰۶:۵۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
تأثیر معنویت بر سلامت را جهانی کنیم
کانون خبرنگاران نبأ ــ به‌ تازگی در مجامع علمی مسئله «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» سر از خاک بیرون آورده که البته قادر به تبیین سلامت معنوی نیست؛ دلیل آن هم احتمالاً سردمداری بهداشت جهانی از سوی کسانی است که توان برنامه‌ریزی برای این مقوله را ندارند؛ بنابراین این وظیفه برعهده دیندارانی است که بتوانند ابعاد سلامت معنوی را جهانی کنند.
آخرین اخبار