استقرار ۱۰ شرکت دانش‌بنیان حوزه سلامت در همدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حال حاضر ۱۰ شرکت دانش‌بنیان سلامت در پارک علم و فناوری مستقر شده‌اند.

محمدمهدی مجذوبی صبح امروز در نشست با فرمانده انتظامی استان در سالن دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه علوم پزشکی همدان فعالیت‌هایی را از دو سال قبل مبتنی بر تفاهم‌نامه مشترک با دستگاه‌های مرتبط در حوزه سلامت منعقد کرده است گفت: یکی از وظایف مهم دانشگاه‌ها رسالت اجتماعی و پاسخگویی اجتماعی است که باید در این راستا ورود به مسائل اجتماع و مأموریت‌گرایی در دانشگاه‌ها مد نظر باشد.

او گفت: برخی دستگاه‌ها در این خصوص، ورود موثری داشته‌اند و همکاری‌های خوبی در راستای تحقق اهداف بهداشت و درمان و ارتقای حوزه سلامت صورت گرفته و آمادگی لازم برای همکاری با نیروی انتظامی نیز در دانشگاه وجود دارد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: حوزه تحقیقات دانشگاه در تولید دانش ارتقای رتبه محسوسی را تجربه کرده و در انتشار دانش موفق شدیم هفت مجله را در پایگاه‌های استنادی دنیا نمایه کنیم و در این خصوص به رتبه سوم در کشور دست یابیم. 

مجذوبی با بیان اینکه ۱۶ مجله علمی در دانشگاه علوم پزشکی همدان منتشر می‌شود گفت: با پیگیری موفق شدیم مجوز احداث پارک علم و فناوری را اخذ کنیم و در حال حاضر ۱۰ شرکت دانش‌بنیان حوزه سلامت در پارک علم و فناوری مستقر شده‌اند. 

او گفت: ما برای پذیرش طرح‌های مسئولیت‌گرا در سطح کشور پیشقدم شدیم و موضوعات سیلیس‌کوبی، اعتیاد و آرسنیک مأموریت‌های ملی هستند که به دانشگاه واگذار شده و انعقاد تفاهم‌نامه با فرماندهی انتظامی می‌تواند ما را در تحقق اهداف میدانی و عملیاتی یاری دهد.

فرمانده نیروی انتظامی همدان نیز گفت: دانشگاه‌ها ظرفیت علمی، زیستی، پژوهشی و اجتماعی مهمی هستند که برای کشور پتانسیل عظیمی از سرمایه اجتماعی محسوب می‌شوند.

 سردار سلمان امیری با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی در سنجه‌های علمی بالاتر از رده‌های دیگر قرار دارند گفت: آموزش‌های مؤثر در دانشگاه‌ها منجر به تربیت دانشجویانی می‌شود که متخصص و متمرکز بر حوزه سلامت هستند و این سرمایه مهمی برای کشور است. 

 او صیانت از این سرمایه را از مهمترین رویکرد‌های دانشگاه برشمرد و گفت: نیروی انتظامی در بعد تحقیقاتی و اجرایی تلاش بسیاری دارد.

فرمانده انتظامی استان همدان از اخذ مجوز بهره‌مندی از هوش مصنوعی در عملکرد پلیس توسط نیروی انتظامی استان خبر داد که در تمام کشور بی‌سابقه است.

سردار امیری با بیان اینکه بسیاری از مأموریت‌های پلیس با تحقیق و پژوهش همراه است و برنامه‌ریزی‌های متنوعی در این رابطه انجام می‌شود گفت: امنیت، حوزه گسترده‌ای است و از امنیت زیستی تا اجتماعی و روانی را شامل می‌شود که پژوهش می‌تواند در تقویت عملکرد این حوزه مؤثر واقع شود. 

او گفت: ارائه مشاوره فردی و اجتماعی توسط همکاران پلیس به ویژه در حوزه عملکرد پلیس فتا، مواد مخدر به کارکنان، اساتید و دانشجویان یکی از محور‌هایی است که می‌تواند در سایه تعامل و هم‌افزایی در دانشگاه اجرا شود. 

او ایجاد محور‌های مشترک در پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی را محور دیگری در ایجاد عملکرد مشترک بین پلیس و دانشگاه برشمرد و گفت: فرماندهی انتظامی استان در حوزه درمان هم اقداماتی صورت داده که می‌توان به راه‌اندازی درمانگاه در مرکز استان و کلینیک دندانپزشکی ملایر اشاره کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز برگزاری این جلسات را نقطه عطفی در تقویت فضای پژوهش و فناوری عنوان کرد و گفت: عقد تفاهم‌نامه و برنامه‌ریزی در راستای اجرای برنامه‌های مشترک می‌تواند در رفع برخی دغدغه‌ها و مسایل جامعه مؤثر واقع شود. 

رضا شکوهی گفت: همکاری‌هایی از قبل بین دانشگاه و نیروی انتظامی وجود داشت، اما نظام‌مند نبود که تلاش می‌کنیم زمینه همکاری‌های مشترک افزایش یابد تا آسیب‌های اجتماعی در سایه تعامل و هم‌افزایی‌ها کاهش یابد.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه‌ای پیرامون مسائل مشترک در حوزه‌های پژوهش تحقیقات و فناوری بین علوم پزشکی و نیروی انتظامی به امضا رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.