ضرورت راه اندازی دفتر نمایندگی از وزارت خارجه در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: برای رایزنی با سفارت خانه‌ها و سفرای ایران در کشور‌های مختلف و تسریع در حضور رویداد‌های بین المللی به وجود یک دفتر نمایندگی از وزارت خارجه در استان نیاز است.

عبدالله قبادی در نشست با استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اتاق بازرگانی در تمامی شورا‌های اقتصادی نقش آفرینی دارد که مهمترین آن شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی است که اهمیت و جایگاه بسیار مهمی برای فعالان اقتصادی دارد.
 
قبادی افزود: خوشبختانه با همکاری و نظر مساعد استاندار کهگیلویه و بویراحمد، یکی از معدود استان‌هایی هستیم که هر ۱۵ روز و به صورت مستمر جلسات شورای گفتگو را برگزار می‌­کنیم.
 
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: در حال رایزنی برای حضور سفیر عمان در یاسوج و همچنین اعزام هیئت‌های تجاری اقتصادی استان به کشور عمان هستیم که به زودی نهایی خواهد شد.
 
قبادی با اشاره به نقش آموزش در تربیت تاجر و بازرگان، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به سابقه کم خود در تجارت، نیاز ویژه‌ای به آموزش­‌های عمومی در بحث اقتصادی و بازرگانی دارد.
 
قبادی تصریح کرد: اتاق بازرگانی در سال‌های اخیر شروع به برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای علاقه مندان، دانشجویان و فعالین اقتصادی کرده و در ماه‌های اخیر نیز بنا به اهمیت این موضوع و نیازسنجی‌های صورت گرفته، تلاش کرده ایم ماهانه سه الی چهار دوره آموزشی برگزار کنیم.
 
وی ادامه داد: برای هشت هفته آینده هشت دوره را در تقویم آموزشی خود داریم که شامل مدیریت گردشگری با تاکید بر اقامتگاه‌ها، بوم گردی و بوتیک هتل‌ها، آداب معاشرت در مذاکرات تجاری، فن بیان، قوانین و مقرارات کارت بازرگانی، سامانه جامع تجارت، اسناد تجاری، ثبت برند و اظهارنامه مالیاتی است.
 
در ادامه این نشست عبدالحسین تقویان نایب رئیس اتاق یاسوج با اشاره به برخی مشکلات در حوزه گمرک استان، اظهار داشت: گمرک استان کهگیلویه و بویراحمد انبار و فضایی برای انجام کار‌های واردات و صادرات ندارد و همین امر موجب شده است فعالان اقتصادی برای انجام کار‌های گمرکی خود به استان‌های مجاور بروند.
 
عزیزالله فتحی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی یاسوج نیز در این نشست به برخی مشکلات بانکی پیش روی فعالان اقتصادی اشاره کرد و افزود: شرایط استان کهگیلویه و بویراحمد شرایطی خاص و ویژه است و با وجود اینکه یک درصد مساحت کشور را دارد و در عین حال بیش از ۲۰ درصد منابع مهم خدادادی کشور در این استان بوده، اما با این حال از کمبود‌ها و عقب ماندگی‌های فراوانی رنج می‌برد که همین امر شرایط استان را خاص و ویژه کرده است.
 
فتحی ادامه داد: از مدیران استان انتظار داریم در این شرایط خاص و ویژه، تصمیمات هوشمندانه و ویژه و متناسب با شرایط موجود بگیرند چرا که فعالان اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت کنونی توانایی رقابت با استان‌های توسعه یافته را ندارند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.