ابتکار در استفاده بهینه از پساب آزمایشگاه غذا و دارو زاهدان

پساب آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اجرای فرآیند بهینه‌سازی و کاهش مصرف آب در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه خبر داد

مصطفی صالحی‌زاده  از اجرای فرآیند بهینه‌سازی و کاهش مصرف آب در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: برای خنک کردن دستگاه‌های آزمایشگاه و آبیاری فضای سبز احیا و قابل مصرف شد.

وی افزود:با توجه به چالش کمبود آب در استان سیستان و بلوچستان، آزمایشگاه غذا و داروی زاهدان با استفاده از امکانات موجود و کمترین هزینه طرح جمع‌آوری و استفاده مجدد از آب را طراحی کرده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، افزود: در این طرح از یک مخزن ۵۰۰ لیتری جمع‌آوری آب با یک پمپ و لوله‌های پلی اتیلن و شیر‌های کولری جهت اتصال استفاده شده و تمامی دستگاه‌هایی که برای خنک کردن از آب بهره می‌برند در یک مسیر قرار گرفتند که با توجه به نصب پمپ آب در قسمت ورودی فشار آب مورد نیاز تجهیزات با چرخش مجدد و چند باره آب فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: در این طرح آب روانه فاضلاب نمی‌شود و در صورت نیاز به تعویض آب منبع، از آن برای آبیاری فضای سبز استفاده می‌شود.

صالحی‌زاده گفت: با راه‌اندازی این طرح کاهش مصرف حداقل ۱۰۰۰ لیتر آب در ماه قابل پیش‌بینی بوده و امید است این طرح مورد توجه سایر آزمایشگاه‌ها قرار گرفته تا با کاهش مصرف آب سهم کوچکی در حفظ منابع آبی داشته باشیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: این معاونت از همه همکاران و فن‌آورانی که ایده‌های محوری در زمینه مصرف بهینه و نگهداشت محیط زیست دارند دعوت به همکاری می‌کند.

برچسب ها: علوم پزشکی ، آبفا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار