آیا عسل با حرارت دیدن سمی می‌شود؟ + فیلم

مطالعات ثابت کرده است که گرم کردن عسل تا بیش از ۳۵ درجه ترکیب شیمیایی آن را تغییر خواهد داد.

مطالعات ثابت کرده است که گرم کردن عسل بیش از سی و پنج درجه ترکیب شیمیایی آن را تغییر خواهد داد. اما خوشبختانه دمای غیرمستقیم و کمتر از این مقدار باعث سمی شدن عسل نمی شود یا به زبان ساده تر، مصرف آن به سلامتی شما آسیب نمی رساند.

 

برچسب ها: عسل ، سم ، حرارت دادن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۲
در طب اسلامی سه چیز عسل رو فاسد می کنه :نمک/گرد وخاک/سرکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۰۷ آبان ۱۴۰۲
میگن این مقاله از نظر طب رد شده و عسل با گرم کردن سمی نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۲
با این حساب شیر عسل داغ سمی محسوب میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۶ آبان ۱۴۰۲
سپاسگزارم از مهمان برنامه که صحبت های ایشون خیلی مفید بود
آخرین اخبار