مشهود بودن انحراف در تسهیلات مشاغل خانگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیر کل اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت:انحراف در مشاغل خانگی در کهگیلویه و بویراحمد زیاد است و تسهیلات در این استان منجر به ایجاد اشتغال نمی‌شود.

شبرنگ در نشست مشاغل خانگی با اشاره به پرداخت ۱۰۳ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی استان در سال جاری گفت: این اعتبار باید تا پایان آبان ماه جذب شود اما امروز در نشست بررسی تسهیلات مشاغل خانگی مشخص شد بانک های عامل تنها مبلغ اندکی به متقاضیان پرداخت کرده اند و حتی عملکرد برخی از آن ها هم صفر بود.
 
مدیر کل اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد به تعهد اشتغال استان در سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: تعهد اشتغال استان ۱۰ هزار و ۸۶ شغل است که تاکنون ۶۱ درصد تعهد استان محقق شده و ۶ هزار و ۱۰۰ شغل ایجاد و در سامانه رصد به ثبت رسیده است.
 
وی عنوان کرد: جایگاه استان در سامانه رصد در کشور ۱۶ است که با اقدامات انجام شده در حوزه مشاغل خانگی و ثبت آن در سامانه رصد جایگاه استان ارتقاء می‌یابد.
 
در ادامه بانک‌های عامل به ارائه گزارش در خصوص پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی پرداختند که معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری از عملکرد بانک توسعه تعاون، رفاه و صادرات ابراز رضایت کرد.
 
مدیرعامل شعب بانک توسعه تعاون با بیان اینکه تسهیلات اشتغالزایی منجر به ایجاد اشتغال نمی‌شود، گفت: بعد از اعطای تسهیلات کارشناس بانک برای نظارت به منزل فردی متقاضی مراجعه کرده، و برخی اوقات بهانه می آوردند و اجازه ورود کارشناس بانک را نمی دهند.
 
منتظریان بیان کرد: انحراف در مشاغل خانگی زیاد است و گا‌ها تسهیلات مشاغل خانگی منجر به ایجاد اشتغال نمی‌شود.
 
اما در همین خصوص باقرپور معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سه مرحله بر روند اعطای تسهیلات نظارت می‌شود مرحله صدور مجوزها، مرحله ارجاع پرونده به بانک و مرحله سوم نظارت در زمان پرداخت است.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه انحراف در تسهیلات برای ما قابل قبول نیست، گفت: هدف ما اجرای تعهدات اشتغال است.
 
عسکری خواستار تشکیل گروه نظارتی برای جلوگیری از انحراف در تسهیلات شد و افزود: گروه نظارت بر اجرای تسهیلات مشاغل خانگی با حضور نماینده حوزه اقتصادی استانداری، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و بانک‌ها تشکیل و بر نحوه هزینه کرد تسهیلات نظارت کنند.
 
وی عنوان کرد: متقاضیانی که دو ماه از ارجاع پرونده آن‌ها به بانک گذشته، اما تاکنون مراجعه نکرده‌اند شناسایی شوند و افراد دیگری جایگزین آن‌ها به بانک معرفی شوند.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بانک‌های استان تا پایان آبان ماه نسبت به پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اقدام کنند و در نیمه آذر پرونده ای مربوط به مشاغل خانگی نباشد که تسهیلات دریافت نکرده باشد.
 
وی بر ثبت اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد تاکید کرد و گفت: دستگاه‌ها میزان اشتغال خود را در سامانه رصد ثبت کنند.
 
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم خاطرنشان کرد: سال گذشته در زمینه جذب اعتبارات تبصره ۱۶ اقدامات خوبی در استان انجام شد، اما چون اعتبارات مشاغل خانگی به خوبی جذب نشد متهم شدیم که منابع برگشت خورد در حالی که اینگونه نبود.
 
وی بیان کرد: رقم مشاغل خانگی بالا نیست بنابراین بانک‌ها نسبت به جذب آن اقدام کنند تا شاهد حواشی که سال گذشته رسانه‌ها ایجاد کردند نباشیم.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.