رونمایی از سامانه کاریابی دانشگاه صنعتی اصفهان

سامانه کاریابی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان بستری برای آماده‌سازی نیرو‌های دانشگاهی بمنظور ورود به عرصه صنعت، رونمایی شد.

  سامانه بستری دائمی برای برقراری ارتباط بین دانشجویان متقاضی کار و صنایع و شرکت‌های علاقه‌مند برای جذب متخصص بوده و در پایگاه اینترنتی «کاردان» راه اندازی شده است.


مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان در مراسم رونمایی از سامانه کاریابی و همچنین افتتاح رویداد «کار و تک» در این دانشگاه گفت: هدف از راه اندازی  این سامانه این است که دانشجویان یا دانش‌آموختگان دانشگاه بصورت اختیاری اطلاعات رشته خود را درج کرده تا صنعت موردنظر، کاریابان مدنظر خود را جستجو و انتخاب کند.

علیرضا بصیری با اشاره به کمک به صنایع در مصاحبه و استخدام افزود: انجام مصاحبه روال طاقت فرسایی است که آماده هستیم برای همکاری در این حوزه و تسهیل روند جذب، با صنایع همکاری کنیم.

او  در باره سامانه «کارآموزی» که عملیاتی شده و در حال استفاده است نیز اظهار داشت: آشنایی با رشته‌های موردنیاز صنایع از مزایای این سامانه است که کمک می‌کند تقسیم‌بندی دانشجویان کارآموز در صنایع به شیوه‌ای موثرتر انجام شود.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به طرح تحول دانشگاه و موسسات پژوهشی که سال ۱۳۹۸ از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شد، گفت: تعداد قرارداد‌های ارتباط با صنعت در کشور در سال ۱۴٠۱ معادل ۱٠ هزار و ۸۳۵ قرارداد بود که دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه مناسبی در آن داشت و فقط ۶ دانشگاه بالاتر از ما قرار داشتند.

ذاکرحسین فیروزه با اشاره به سهم شرکت‌های فناور در کسب این جایگاه افزود: برای ارتقای جایگاه شرکت‌ها و بهبود ارتباط میان صنعت و دانشگاه باید چند شیوه را مورد توجه قرار داد که شامل قرارداد‌های پژوهشی، پژوهانه و استفاده از ظرفیت نوآوری و فناوری دانشگاه است.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه پژوهانه، حمایت‌های مالی است که دانشگاه برای یک حوزه پژوهشی در صنعت درنظر می‌گیرد، تاکید کرد: ایجاد مرکز مشترک نوآوری و فناوری بین دانشگاه و صنعت از مهمترین اقداماتی است که به توسعه ارتباط دو بخش کمک می‌کند.

فیروزه با اشاره به طرح «کار و آموزش پایدار» (کوآپ) نیز گفت: در این طرح دانشجویان سال سوم و چهارم می‌توانند بطور کامل وارد صنعت شوند و سابقه کار و بیمه برای آن‌ها تعیین می‌شود.

او با اشاره به طرح‌های کاریابی نیز تصریح کرد: روش سنتی کاریابی، معرفی از سوی اعضای هیات علمی یا انتشار پوستر و آگهی در دانشکده‌ها بود، اما بررسی‌ها نشان داد که آمار افراد جذب شده از طریق این روش بسیار پایین است.

رویداد «کار و تک» با هدف برقراری ارتباط راحت‌تر دانشجویان و آشنایی آن‌ها با مراکز صنعتی استان روز دوشنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد.

حدود ۳۰ شرکت و واحد صنعتی بزرگ استان اصفهان در زمینه‌های مختلف در این رویداد که تا فردا دوم آبان برگزار می‌شود، حضور دارند.

دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیات علمی یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.