نبود زیرساخت‌ها مانع سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم (ص) قم است

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر لزوم تدوین سند گردشگری شهر قم گفت: امروز نبود زیرساخت‌های مناسب مانع حضور سرمایه‌گذاران در بلوار پیامبر اعظم (ص) شده است که نیاز به رسیدگی دارد.

حسن طلایی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم ، با اشاره به برگزاری مراسمات ماه محرم و صفر در قم عنوان کرد: امروز باید شهر قم را فراتر از یک کلان‌شهر دید و خدمات و برنامه‌های شهر را متناسب با جایگاه این شهر در انقلاب و قدمت هفت‌هزارساله آن تعریف کنیم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم با یادآوری مجدد نقش قم در انقلاب و نظام جمهوری اسلامی افزود: امروز شهر قم بیش از گذشته مورد توجه مسافران و زائران بوده و این شهر سالیانه میزبان ۲۲ میلیون مسافر از اقصا نقاط کشور و جهان در ۱۷ مناسبت خاص است.

طلایی  ادامه داد: حضور میلیون‌ها مسافر در ۱۷ مناسبت در طول سال فرصتی استثنایی برای شهر به وجود آورده و باید با نگاهی متشکل به فرصت و تهدید به این ظرفیت نگاه کنیم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم یادآور شد: میزبانی از مسافرانی از شرق آسیا، حوزه خلیج‌فارس و اروپا و آمریکا به‌خصوص مسلمانان نشان می‌دهد امکاناتی که تا امروز به زائران ارائه‌شده، کافی نبوده و باید سطح خدمات خود را متناسب با زائران و مسافران خود ارتقاء دهیم.

طلائی تعداد ۱۶ هزار تخت اقامتی در شهر را مورد توجه قرارداد و گفت: در حال حاضر در شهر ۱۶ هزار تخت اقامتی وجود دارد، این در حالی است که در بعضی از مناسبت‌ها تعداد زائران در شهر به میلیون‌ها نفر می‌رسد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم تمایل مسافران کشور عراق و خلیج‌فارس را در اقامت در نزدیکی حرم مطهر را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به افزایش سفر مسافران عراقی و حوزه خلیج‌فارس به شهر قم باید تعداد تخت‌های اقامتی با شرایط خاص و ممتاز در شهر افزایش یابد.

طلایی عنوان کرد: در حال حاضر ۳ پروژه شاخص اقامتی در قم فعال است و به‌زودی بلوار پیامبر اعظم به‌عنوان یک بلوار معنوی و آیینی با شکل‌گیری کاربری‌های اقامتی به قطب میزبانی در شهر قم تبدیل خواهد شد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم شرایط بلوار پیامبر اعظم (ص) را مورد بررسی قرار داد و عنوان کرد: بلوار پیامبر اعظم (ص) به‌عنوان نخستین تجربه موفق در برگزاری آیین‌های معنوی با صرف میلیارد‌های تومان هزینه به یک محور پیاده محور تبدیل‌شده این در حالی است که هنوز شرایط دعوت سرمایه‌گذاران بزرگ را ندارد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم در ادامه به مشکلات بلوار پیامبر اعظم (ص) اشاره کرد و گفت: مشکلاتی مانند عدم تملک کامل پلاک‌ها و نبود زیرساخت‌های حیاتی مانند آب، برق و گاز در این بلوار وجود دارد که مانع توجه سرمایه‌گذاران به این بلوار شده است.

طلایی شرایط اقتصادی کشور را نیز در عدم رونق بلوار پیامبر اعظم (ص) تأثیرگذار دانست و افزود: مشکلات کشور نباید مانع پیشبرد اهداف ما در رونق این بلوار شود و باید بر اساس سند چشم‌انداز و اسناد بالادستی این بلوار را به افق پیش‌بینی‌شده آن برسانیم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین به ساخت اقامتگاه‌های ارزان‌قیمت نیز اشاره و تأکید کرد: بخشی از زائران و مسافران شهر قم از شرق آسیا و پاکستان هستند که باید برای آن‌ها نیز اقامتگاه‌های ارزان‌قیمت ساخته شود.

طلایی با توجه به اهمیت ارائه خدمات مناسب به زائران و مسافران در رونق اقتصادی شهر، خواهان تدوین سند جامع گردشگری برای شهر قم شد و گفت: در کل شهر قم نیاز به سند جامع گردشگری بوده تا شرایط لازم را به‌خوبی رصد کرده و راهکار‌های مناسب با ظرفیت‌های استان برای بهبود این شرایط ارائه کند.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم چهره نامناسب پیرامون حرم را در سرگردانی مسافران و زائران یادآور شد و گفت: مدیریت شهری باید به این حوزه ورود کرده و برای ساماندهی مسافران و زائران تدبیری بیندیشید، زیرا چهره فعلی مرکز شهر باوجود مسافران سرگردان زیبنده جایگاه قم نیست.

طلائی در پایان تأکید کرد: سند جامع گردشگری می‌تواند به نقشه راهی برای بازسازی ابعاد میزبانی شهر قم تبدیل‌شده و موردتوافق همه قرار گیرد تا چهره شهر قم را در دیدگاه مخاطبان به‌تدریج تغییر داده و این شهر را به مقصد نهایی گردشگران تبدیل کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.